Ciekawe kto to w ogóle nazwał "metodą", bo ja bynajmniej nie...Po prostu ktoś miał gorszy dzień i wypisywał pierdoły ben ładu i składu przy złej interpretacji, ale niektóre kobiety już tak mają...
W kontekście całego tematu, w którym było pytanie o preejakulat i ryzyko zajścia w ciążę, Twoja wypowiedź, o ile wnosi cokolwiek do tego tematu, to raczej tylko same szkodliwe informacje. Lepiej milczeć niż pisać takie bzdury.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
anek przykro mi bardzo, ale to Ty wczoraj miałaś jakieś "dziwne dni"
tylko dlatego, że wyśmiewałam Twoją teorię? W takim razie Szczęściara, natalenka i passion też miały dziwne dni, bo też ją wyśmiały Tym optymistycznym akcentem zakańczam z mojej strony tą śmieszną dyskusję
_________________ permanentne siódme niebo
szafir [Usunięty]
Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 14:18
Szczęściara napisał/a:
Zdecydowanie za wcześnie, żeby to był objaw ciąży. Może to być natomiast ból przed/przy owulacji. Test zrobić możesz, ale nie sądzę, by już był w dużej mierze wiarygodny. Lepiej poczekać do tych 14 dni po "stosunku". I nie schizować
Kupiłam sobie test. Dostałam w aptece ACCU Test. teraz własnie czytam ulotkę i jest w niej napisane, ze można go stosowac, dopiero po termine spodziewanej miesiączki...czy to znaczy, ze musze czekac jeszcze cale 2 tygodnie?? jesli wykonam test po 2 tyg od niebezpiecznej sytuacji , to nie wykryje ciąży? a moze kupic inny test?
szafir, skoro pisze, że po terminie spodziewanej miesiączki, to tak trzeba zrobić. Najlepiej kup inny test ciążowy-przy kupowaniu powiedz w aptece, żeby dali Ci test, który wykrywa test w terminie 2 tygodni od ewentualnego zapłodnienia. Chyba, że dasz radę jeszcze poczekać te 2 tygodnie, ale po co się męczyć...
szafir, kup inny test. Nie ma się co męczyć i tak długo czekać.
szafir [Usunięty]
Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 22:21
wczoraj kupilam bobo test, ktory wykrywa ciążę juz po 7 dniach od stosunku, a mnie dzis mija 13 dzień, wiec mysle, ze test jest wiarygodny.
dzis rano go zrobilam...
1 krezka:)))
mialam szczęście. mam nadzieje, ze taka historia juz sie nie powtorzy, chyba, ze za rok, kiedy zaczniemy planowac dzidziusia:)
szafir, no to gratuluję 14 dni od stosunku, 7 od zapłodnienia, tak jak mówi Finka. Ale po 13 dniach też pewnie jest wiarygodny. Pozdrawiam.
szafir [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 06:38
przepraszam za krezke ( pomylilam sie, tak pisanej krezki używam na codzień - sekcje zwierząt)
co do testu, to przeczytalam go uważnie i ten akurat służy mozna stosowac, juz po 7 dniach od stosunku. wykrywa HCG w 2-3 dniu od momentu wzrostu HCG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum