Wiem, że oni raz na jakiś czas rzucają te peelingi i masła do sprzedaży, więc to taka pseudolimitowana seria jest. Szkoda, że nie mają tego w stałej sprzedaży. A co do ich drogerii - Hebe - to nie wiem, czy sprzedają tam swoje kosmetyki BeBeauty.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zoe, ja jeszcze jestem zachwycona tym - Be Beauty - Pure Effect - peelingujący żel do mycia twarzy, a tu recenzja (nie moja) jakby ktoś chciał coś więcej wiedzieć
tao__, po raz kolejny prośba: zamiast wstawiać link, piszcie, na boga, o jaki kosmetyk chodzi!!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
nie pamiętam, czy któraś z peelingów dziewczyn polecała isanowski
do ciała, bardzo fajny, aczkolwiek myślę, że jest trochę zbyt drobnoziarnisty, póki co nie narzekam, skóra jest fajna i zostawia ją nawilżoną.
do stóp znowu dla mnie rewelacyjny jest peeling z Neutrogeny.
Niestety, ale zimą mam tak brzydkie, szorstkie stopy, że sam krem nie wystarczy :/,
nie podoba mi się zapach, bo jest mentol, no ale coś za coś, nie lubię stosować pumeksu, więc wolę już wąchać miętę
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
Wampirek - to samo co Justyce - podpisujecie zdjęcia i linki...
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
mi maslo z biedronki (mango) nie podpasowalo. mialo dla mnie zbyt zbita i tepa konsystencje, ciezko bylo mi sie nim smarowac. drobinki byly ok, fajnie tez nawilzalo, ale jak myslalam o tym, ze musze go uzyc dostawalam szalu, wiec oddalam siostrze...
kupowalam je w lipcu, zaraz potem mieli nową serie, a w niej 3 masla (azja, brazylia i afryka chyba) i te byly o wiele fajniejsze - konsystencja jak balsam, zapachy tez bardziej mi pasowały. pewnie i jedne, i drugie beda sie co jakis czas przewijac jako "limitowane nowosci" :p
natomiast moim hitem ostatnimi czasy byl tonik z essence, z serii pure skin, anti-spot toner & powder - http://wizaz.pl/kosmetyki...p?produkt=38752
przez uzyciem trzeba wstrzasnac, zeby puder polaczyl sie z woda. fajnie nawilzal, ale i matowil porzadnie! ja co prawda nie mam tlustej cery, raczej normalna (pod wzgledem swiecenia), ale to co mi sie tam blyszczalo zniknelo, gdy go uzywalam. nie robil cudow z pryszczami czy porami, ale imo nie takie jest jego zadanie.
teraz kupilam ziaje nuno, ale jesli kiedys znowu go zlapie to kupie, bo fajny, a taniutki
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Ostatnio zmieniony przez stotka Nie 30 Paź, 2011 18:34, w całości zmieniany 1 raz
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
peeling winogronowy jest dla mnie ekstra, ale odkryłam dlaczego - ma mielone skorupki orzechów
Znacie moze jakieś inne peelingi z nimi?
albo wiecie czy można sobie kupić takie skorupki?
albo w czym mielić?
bo cukrowych peelingów nie lubię, a od kawy mi się chce wymiotować
Kurcze, temperatura trochę spadła, wiatr zawiał i za mną sypie się biła stróżka... Potrzebuję jakiegoś maksymalnego nawilżenia/ natłuszczenia... Myślałam o oliwce w żelu z ziaji ale nigdzie nie ma. Zastanawiałam się nad wspominanym Eveline extra soft, ale jakoś takie płynne konsystencje w tej chwili nie budzą mojego zaufania
magribi, jak nie masz nic przeciwko rossmannowskim produktom, to polecam po raz kolejny mleczko Isana Med, a jeśli masz, to spróbuj z bezzapachową Alterrą. Ewentualnie jakakolwiek oliwka na mokre ciało. Dolewaj też oliwki do żelu pod prysznic.
This is it:
'Nothing.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum