Wczoraj kupiłam czerwoną Isanę intensiv z mocznikiem krem. Uwielbiam krem do rąk z tej serii więc ez zastanowienia wzięłam ten do body (i chyba był w promocji )Będę używać na noc, na dzień Alterra.
magribi, ja go zimą używam do rąk, jest bardzo fajny
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Guzik, gąbka-straszydełko, superszorstka, antycellulitowa gąbka o wdzięcznej nazwie Syrena, do kupienia w każdym Rossmannie na przykład.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Aha
od dziecka kupuje tylko takie gąbki, uwielbiam je
[ Dodano: Czw 05 Maj, 2011 22:33 ]
nie zwróciłam nigdy uwagi na nazwę
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Peeling najtańszy pomarańczowy z Joanny, balsam droższy z Neutrogeny, tan czerwono biały, najbardziej nawilżający prześwietnie nawilża skórę na długi czas, mam straszne problemy ze swoją, bo cały czas jest sucha, a raczej była, bo odkąd stosuję ten balsam to nie mam już z tym problemu. Fakt faktem, trzeba za butelkę zapłacić ok. 30 zł, ale jest on bardzo wydajny, posiada pompkę, więc wygodny i działa na prawdę!
Nie wiem czy któraś go już polecała, ale dzisiaj kupiłam ten o to peeling:
Był w promocji w rossmannie za 7,99zł.
Właśnie jestem po pierwszym użyciu. W swoim życiu używałam już kilku peelingów, ale ten to jest normalnie kosmos. Grube ziarnka, czego w peelingach zawsze szukam, ładny zapach i świetnie się rozprowadza- nogi tylko zwilżyłam, wzięłam go i udało mi się rozprowadzić po całych nogach bez kilku dokładek.
Efekt po zmyciu- skóra miękka, gładka i czuje jakby mi oddychała. Nawet nie byłoby konieczne użycie balsamu, bo są od razu nawilżone.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
O to ja tez cos dodam nie wiem czy ktos juz to polecal...
Bielenda peeling z granata - bardzo fajny, skora pozostaje gladziutka i nawilzona, peeling ma w sobie rozswietlajace drobinki, wyglada to wg mnie super (sa drobne a nie jakies swiecace brokaty)
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum