Potrzebuję szybkiej porady (wybieram się na zakupy od razu po pracy po 17 ) - jaki polecacie peeleng do ciała oraz jaki balsam/mleczko do ciała, aby skóra była aksamitna? Najlepiej dostępne w Rossmanie (eh, ja to mam wymagania haha) Potrzebny szybki efekt Ale oczywiście taki zestawik będę regularnie na stałe używała, ale chciałabym efekty widzieć od razu
Poleććie coś please
Pozdrawiam
Pati
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Ostatnio zmieniony przez Guzik Pon 31 Paź, 2011 13:27, w całości zmieniany 1 raz
No niestety w Rossmannach, z tego, co pamiętam, wybór peelingów jest słaby, jak nie żaden. Natomiast co do balsamu, bardzo polecam biały Lirene - zawiera mocznik w składzie, bardzo fajnie zmiękcza i wygładza skórę.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ja właśnie dziś kupiłam sobie malinową serię produktów z joanny - między innymi malinowy peeling i malinowy krem do ciała. pachną obłędnie a efekt to sprawdzę niedługo.
Palmolive Thermal Spa Massage Masaż pod prysznic, nie jest to typowy peeling ale zawiera drobinki ktore scieraja delikatnie naskorek, nie podraznia ma super konstystencje i mozna go stosowac codziennie
fajna po nim skora jest, miecuitka i gladka no i jest do kupienia w Rossmanie cos okolo 9 pln
balsam Lirene z wyciągiem z czerwonego wina do każdego rodzaju skóry
pięknie pachnie, szybko sie wchlania, super i skora po nim przyjemna w dotyku i zapachu
ok 11 pln
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
ja stosuje peeling- smietana+ sol gruboziarnista. a obecnie codziennie masuje sie rekawica. Z balsamów polecam Ziaję. Teraz mam masło do ciała rebulid- ma intensywny zapach co może przeszkadzac, ale skóra jest po nim rewelacyjna. Ogólnie tych maseł są różne rodzaje, więc następnym razem zainwestuje w cos innego. Ale ja jestem fanką Ziai i teraz wszzelakie kremy jakie mam są właśnie tej firmy
peeling Lirene taki pomarańczowy , jak dla mnie jeden z lepszych
lub Miraculum cynamonowy + takież samo masło do ciała - w takich szklanych słoiczkach
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
tylko kawa!!
wypróbowałam chyba wszystkie peelingi które sie da kupic w rossmanie i żaden mielonej kawie nie dorastal do piet!
zmielona kawa, żel pod prysznic i taka gesta papa smarujemy wszystko
uwaga - łazienka wygląda po tym koszmarnie : wiec trzeba wszytko spłukiwac woda, ale efekt uzależnia - skóra po niczym innym nie jest tak super:) i jeszcze zawiera kofeinę, wiec działa przeciwcelulitowo.
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009 23:18
passion napisał/a:
Wiedźma napisał/a:
peeling Lirene taki pomarańczowy , jak dla mnie jeden z lepszych
nie wiem, jak mogłam o nim zapomnieć
jest rewelacyjny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum