i kupiłam Microlife MT 16C2 cena 9,90 w sieci Apteka Słoneczna czy jakoś tak
W jednej z aptek babka mi próbowała wcisnąć termometr elektroniczny, niby owulacyjny, za 100 zł i uwierzyć nie mogła, że chcę taki z 2 miejscami po przecinku, który będzie kosztował ok. 20 zł. Jak widać dałam radę
No to zaczynam, zobaczę co mi z tego mierzenia wyjdzie
znam metodę objawowo termiczną bardzo dobrze natomiast wg mnie taki termoetr zwykły i nie chodzi o cenę 9,5 to po prostu nie trafiony zakup, po pierwsze pomiar musi byc wykonywany odpowiednio długo np. nie nada sie do tego termometr douszny który odznacza sie mniejsza dokładnościa niz chocby ten citizen
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
malinka83 [Usunięty]
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 15:36
każdy niech robi jak uważa jednak ten Microlife to jest zwykły termometr a nie owulacyjny (hehehe) mozna mierzyć czym się chce powodzenia w interpretacji wyników
Aninka [Usunięty]
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 14:53
witam!
nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, dlatego jeśli pozwolicie;)
dziewczyny, które długo mierzą temp proszę napiszcie mi czy temperatura zawsze spada przed okresem? jeśli tak to o ile powinna się obniżyć?
Ja kiedyś mierzyłam i mi nie zawsze spadała. Czasem rano była jeszcze wysoka a okres przychodził po południu. A teraz nie mierzę, bo nie mam takiej potrzeby.
Aninka [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 11:25
Hanca napisał/a:
Ja kiedyś mierzyłam i mi nie zawsze spadała. Czasem rano była jeszcze wysoka a okres przychodził po południu. A teraz nie mierzę, bo nie mam takiej potrzeby.
malinka83,
Akurat Microlife MT 16C2 jest jak najbardziej odpowiedni do metody objawowo termicznej
akurat, wolałabym nie oddawać swojego losu w ręce taniej chinszczyzny
a ten MT 16C2 to serio chiński?
Ja dostałam taki do abonamentu na twojedni.pl i tam pisali, że to szwajcarski: http://www.twojedni.pl/ar...-prezenty-.html zresztą na stronie producenta tez jest ze Microlife jest szwajcarski.. Myslicie że w chinach je robią i są kiepskie? Bo ja dopiero zaczynam mierzenie i prowadzenie wykresu..
Butterly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum