Podpinam sie pod pierwszy z gory temat o podobnej tematyce.. Jesli to zle miejsce to prosze o konkretnego linka z tematem, w ktorym mam umiescic post a nie pisanie "nie odpowiem, to nie jest dobre miejsce na odpowiedz" ....
Moj cykl trwa ok 40 dni. Wspolzylam ze swoim chlopakiem w 12-16 dniach swego cyklu a nastepnie ok 30 dnia. Seks byl z zabezpieczeniem lecz pare razy przed stosunkiem moj mezczyzna wszedl we mnie jeszcze bez prezerwatywy [tak wiem... nigdy wiecej

]. Dzisiaj mija 46 dzien od ostatniej miesiaczki czyli okres spoznia mi sie ok tygodnia. 1,5 tygodnia temu mialam 2dniowe dosc obfite wycieki sluzu z pochwy. Jednakze jestem od miesiaca na diecie i to dosc ubogiej.. [10 dni jechalam tylko na chudym nabiale i miesie] teraz dodalam do tego warzywa.. Chcialabym wiedziec czy to opoznienie mojego okresu moze byc zwiazane z jakimis zaburzeniami hormonalymi spowodowanymi dieta czy raczej powinnam zrobic sobie tescik..?
Jeszcze jedno pytanie.. Czy z powodzeniem moge przyjac przy woim dlugim cyklu, ze dni plodne mam w 18-23 dniach cyklu?
Ps. Nowa na forum, mam zamiar sie porozgladac i moze dodac czasem cos od siebie
Aha.. niektore emotki sa obrzydliwe
Pozdrawiam