o, wielkie dzięki tylko szukałam na necie apteki Kwiatowej.. kupował ktoś tam może?
Ann Nicole [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:07
nie wiem, czemu ten wątek jest wyrzucony.. :p
tak czy siak próbowaliśmy wczoraj Durexów Classic, są super dzisiaj za to Rosetex - trochę bardziej czuć tą gumę, ciaśniejsze (tak mówił M.) no i w ogóle lepiej było z durexami, tylko cena mnie odstrasza, bo tanie u nas nie są..
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:16
Ann Nicole a ile u Was kosztują? Bo u mnie tak orientacyjnie od 7 zł
Ann Nicole [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:17
też w rossmanie 6,50 ale to za daleko by chodzic aż tam :p
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:21
Hmm no istotnie bieganie przez pół miasta by kupić prezerwatywy to niezbyt pasjonujące zajęcie W Olsztynie mamy aptekę, w której jak wyrabiają kartę, ma się zniżkę 10% (zawsze to 6 zł a nie 7). W Makro są jeszcze tańsze, ale tam po trzy kartoniki pakują
to chyba lepiej po 3 bo przeciez to ma tak dluga date przydatnosci, ze da rade sie te 9 zuzyc, a zawsze to lepiej taniej.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Ann Nicole [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:23
lena190 napisał/a:
W Makro są jeszcze tańsze, ale tam po trzy kartoniki pakują
gdybym miała makro pod nosem w tym zadupiu, to bym się na caly rok zaopatrzyła ogólnie jest kiepski wybór.. w jednej aptece są dwie firmy tylko.. w rossmanie trzy..
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:24
W sumie racja . Lepiej wydać więcej i mieć w szufladzie niż kupić później oszczędnościowo jakieś z Biedronki za 1,50.
Ann Nicole u nas jest wybór a i tak kupują te opisane powyżej.
foxy [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 20:30
lena190 napisał/a:
W Makro są jeszcze tańsze, ale tam po trzy kartoniki pakują
otóż to, zresztą już kiedyś o tym w tym wątku pisałam
A skoro jesteś z Mrągowa (lub okolic), to możesz sobie zrobić wyczieczkę do Olsztyna do Makro
A skoro jesteś z Mrągowa (lub okolic), to możesz sobie zrobić wyczieczkę do Olsztyna do Makro
kiedyś bywałam tam częściej, bo co miesiąc na wizyty, ale teraz bywam tam wyłącznie co 4 miesiące..
chadalusia, wiesz, już wolę kupić z jakiejś apteki, choćby i durexy, z neta byłby problem, moja mama.. długo by tłumaczyć, nie wie i ma nie wiedzieć póki co nie ma czasu na seks, więc i nie trzeba się obkupywać
misiakowa [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 22:05
Ann Nicole, ale w dozie, można odebrać sobie bezpośrednio w aptece, tylko cena jest niższa zamawiając przez internet
Huesera [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 10:33
Co do ceny durexów to w carrefur'że są chyba najtańsze według mojego wywiadu. Natomiast co do polecania gumek to 'fajne' są durex sensation.
aasha [Usunięty]
Wysłany: Wto 08 Wrz, 2009 11:54
jestem w trakcie testowania durexow:
- extra safe: lipne, nic nei czuc
- fetherlite: jak narazie najlepsze, fajne odczucia..
- tingle: mieta mnie wypala od srodka.. blee
dzisiaj test przejda pleasuremax..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum