Wiek: 21 Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 273 Skąd: spod ziemi
Wysłany: Pią 25 Wrz, 2009 23:34
durex arouser
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
emalf [Usunięty]
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 18:37
Co takiego jest w zapachowych durexach, ze tak je odradzacie? Jak byscie ustosunkowaly sie do porównania zapachowe a extra safe....
I takie pytanko jeszcze. Jak sie nazywaja durexy hmmm...jakby to opisac...Te ktorye sa zapakowane w czerowna folie aluminiowa, bez obrazkow. Z tylu na srebrnym jest wybita pieczatka truskawka...Kiedys takie mialam a nie pamietam nazwy...Nie wiem czy ten opis jasny jest:P
a ich nie odradzam (poza kiwi, po zostaje okropny smak potem ), sprawowały się dobrze, nie narzekaliśmy.
my ostatnio tylko tych owocowych durexów używamy, mi odpowiadają właśnie dlatego, że nie czuję lateksu jak przy innych a co do posmaku nie wiem nie używam ich w tym celu ;P
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum