U mnie średnio się to sprawdziło. Początkowo stan cery niby się poprawił, ale bez wodotrysków, później zaczęły się robić podskórne guzy na linii żuchwy i tak już się to ciągnęło przez resztę Jeanine, Yasmi, do chwili obecnej (jakieś 10 m-cy od odstawienia pigułek) :]
_________________ The real truth is, I probably don't want to be too happy or content. Because... then what? I actually like the quest, the search. That's the fun. The more lost you are, the more you have to look forward to. What do you know? I'm having a great time and I don't even know it. /Ally McBeal/
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa. /J. Tuwim/
beatris6, wpływ na cerę jest zależny od danego organizmu... Niektórym kobietom cera może się psuć właśnie po pigułkach, które niby mają poprawiać jej stan. Tak to niestety bywa i nikt nie będzie w stanie przewidzieć jak to będzie u ciebie - musisz po prostu sama to na sobie sprawdzić.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
dzieki dziewczyny za wiadomosci. Pati Ty bierzesz Mercilon jak sie po nim czujesz i poprawiła Ci sie cera? bo ja tez kiedys brałam Mercilon ginka tak bardzo go chwaliła, i mowiła ze poprawia cere a mnie on nie odpowiadał zrobiło sie gorzej niz było z cera.
hej:) czy ktos bierze jeanine?? bo ucichl watek, mama pytanie biore te tabletki juz rok raz mialam tylko miesiac przerwy, i nagle teraz w polowie opakowania zaczely mnie piersi pobolewac:/ zazwyczaj takie cos zdarzalo sie ok 2 dni przed okresem a nie w srodku opakowania.. ogolnie odpowiadaly mi te tabletki, tylko teraz te piersi, ale moze niepotrzebnie sie martwie, czy wy mialyscie tak keidys?? myslicie ze to normalne i ze nei mam sie czym martwic????
arwena20, nie masz się czym martwić. najwyżej popros lekarza o jakieś ziołowe tabletki przeciwko bólowi piersi. moj gin mi jakies polecał tylko teraz nie pamiętam nazwy... postaram się znależć
_________________ "wrogowi nalezy wybaczyc, jednak pozniej profilaktycznie zlikwidowac"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum