O! Dokładnie. Nie mogłam słowa znaleźć.
Nie no, ale spodziewałam się czegoś trudniejszego. Ale i tak parę osób nie zdało...
W ogóle zaskoczona jestem wynikami, nie pozdawały osoby, które wydawało się dobre były np z języków, jedne z lepszych w klasie, a zabrakło im 2-3%. (Jedna dziewczyna najlepiej zdała ustny ang, uwaliła pisemny).
No nic, będzie okazja do spotkania
Co do matematyki , byliśmy pierwszym rocznikiem i to było pewne, że nie dadzą nic trudnego, dlatego dziwię się , że u mnie niektóre osoby zdały ale na ledwie 32%.
Wiek: 20 Dołączyła: 16 Wrz 2009 Posty: 74 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 20:18
Trzymam. I za mnie też potrzymajcie, za dzienne prawo na UW!
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 23:17
[quote="m-s"]Natalenka, ja np. nie wyobrażam sobie nie zapoznać się dokładnie z tematem, tak samo jak nie wyobrażam sobie cytować czegoś, co wcześniej napisałam. I uwierz, to bardzo mocno widać, czy ktoś mówi to, czego się wykuł na pamięć a nie rozumie, czy "wykłada" temat, o którym wie dużo.
Miałam temat "Od Marii Magdaleny do... Przedstaw motyw kobiety upadłej w literaturze i sztuce", bo to była korespondencja sztuk. Miałam niezły fun, czytając różne pozycje ;) Raz całe popołudnie siedziałam w bibliotece nad książką, która nie wnosiła do tematu nic, ale była na temat mizoginizmu w kk i była arcyciekawa ;)
Radziłabym wziąć coś, co Was choć trochę interesuje. No i nie przejmować się tym zbytnio, naprawdę dzień-dwa na zrobienie samej prezentacji to góra, gorzej z szukaniem literatury przedmiotu, ale też bez paniki :)[/quote]
hej, widzę, że masz ten sam temat co ja w tym roku. jeśli to czytasz i masz dobre serce to błaaaaaagam, podpowiedz, jakiej literatury przedmiotu mogę użyć. byłabym arcywdzięczna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum