No właśnie ! Dlaczego nikt, kurwa, nie jebie na maturę ???
Czyżby nie było tu już tegorocznych maturzystek ?
Znaczy - stare z nas dupy. Ot co ...
Mała Mi! Czytasz mi w myślach, dokładnie to samo przemyślenie mnie wczoraj wzięło!
Forum sie starzeje, ehh co to bylo jak ja zdawałam, więcej nas było!
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Mi się tegoroczna tak bardzo podobała że poszedłem dziś o 14 ją rozpierdolić
Teraz czekam aż jebane cke ją sprawdzi
_________________ "Aut viam inveniam aut faciam" "Chi vuol farsi amare, amabile deve diventare" Proverbio
"Jeżeli coś jest niemożliwe do wykonania , dajcie to zrobić Polakom" Napoleon Bonaparte
O ja... Czuję się staro.
W ogóle teraz są znowu dwa arkusze, podstawowy i rozszerzony? W Metrze dzisiaj czytałam, że znowu mają zmieniać, chcą wrócić do losowania pytań na ustnym polskim.
Matur nawet nie ruszam, na sto procent bym matmy nie zdała Niestety olałam ten przedmiot. W sumie szkoda, gdybym miała też obowiązkową matmę chyba bym wybrała rozszerzoną, olewając historię. I tak do niczego mi się nie przydała (w takim stopniu w jakim ją znałam po szkole średniej).
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Próbowałam rozwiązać podstawową z matmy, ale po 3 pytaniach sobie darowałam-mnóstwo rzeczy pozapominałam Ale warto dodać, że z matmy byłam laikiem, dopóki nie zaczęłam brać korków, miałam okropną nauczycielkę, która oceniła moje możliwości w klasie maturalnej na 2, a maturę z matmy za sprawą mojej kuzynki napisałam na 72%, o wiele lepiej, niż większość jej wspaniałych, mądrych uczniów, których oceniła wyżej ode mnie
m-s napisał/a:
W ogóle teraz są znowu dwa arkusze, podstawowy i rozszerzony? W Metrze dzisiaj czytałam, że znowu mają zmieniać, chcą wrócić do losowania pytań na ustnym polskim.
Suuuuper, niech zmieniają to co roku A za rok chyba ma nie być podstawowego angielskiego, tylko rozszerzony i wszyscy będą musieli tę wersję pisać.
Jak tak czytam, że ciągle te matury zmieniają, to dochodzę do wniosku, że każda nowa matura jest o kant dupy rozbić.
Bo w końcu nie sposób porównać maturę, którą pisałem ja do następnych matur.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
No ja zostalam sobie w pierwszej klasie. tak reakreacyjnie (zeby nadrobic chujowa przepasc maaterialowa z chemii miedzy muzykiem, a biol chemem, kurwa)
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
Heh, no ciekawa jestem czy wróci konwencja starego egzaminu maturalnego z języka polskiego - ustnego. No i czy będzie można być z niego zwolnionym....
stara matura + egzaminy na studia to (moim zdaniem) była najlepsza opcja. Teraz matura jest bardziej dla ścisłowców niż humanistów a i ci pierwsi wykazać się nie mogą. Egzaminy na studia powinny być bez względu na rodzaj matury. Student ma mieć chęć i predyspozycje do zdobywania wiedzy a nie % z egzaminu
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum