Czarownica, ale dokładnie poczytaj o niej, bo musi być oczywiście prawidłowo wykonana.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dziewczyny, wy ćwiczycie w butach / skarpetkach czy bez niczego?
Bo generalnie wszędzie piszą, że powinno ćwiczyć się bez obuwia, ale u mnie jest taki problem, że jak jeszcze trenowałam pływanie to złapałam kiedyś na basenie grzybka i wiadomo, że nawet jak go wyleczyłam to mam skłonności do złapanie jakiegoś paskudztwa. Co byście poleciły w mojej sytuacji?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
ale nie sptkałam się z nikim kto by ich używał - joge ćwiczy się boso, tzeba stać stabilnie i się nie poślizgnąć
tam, gdzie ja chodzę sale są czyste ale brzydziło mnie używnie wspólnych mat i kupiłam swoją.
Dokładnie, ćwiczy się na boso, bo chyba inaczej się nie da, instruktorzy zabraniają ćwiczyć w skarpetach czy obuwiu. Własna mata to na pewno mniejsze ryzyko, a na salę zawsze można przyjść w skarpetkach lub klapkach.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Ale jestem perwem nauczyłam się przedwczoraj stać na głowie i dzisiaj śniło mi się, że co chwilę na głowie stawałam, przy byle okazji, gdy tylko miałam wolny czas
This is it:
'Nothing.'
kurde a ja musiałam przerwac joge lekarz mi kategorycznie zabronił, mam zespół cieśni nadgarstka i od jogi mi sie bardzo pogorszyło mam absolutny zakaz
źle mi z tym, ale co zrobic...
Zoe, a gdybyś unikała ćwiczeń obciążających nadgarstki?
This is it:
'Nothing.'
unikałam i mimo to było coraz gorzej, nawet psa robilam wisząc na pasku na biodrach.
nic to nie dało.
zespól cieśni to jest choroba układu nerwowego, nie mogłam nawet wyprostować rąk na boki i wyciągnąć bo to już jest za duże obciążenie
neurolog kategorycznie mi zabroniła, zwlaszcza ze dolegliwosci wrociły po kilku latach kiedy zaczełam chodzic na joge i ustapiły jak przestałam.
to jest lipna choroba, dretwieja rece, bola, nie chce stracic włdzy w rekach ani mieć zakazu pracy przy kompie..
no wiec musialam zrezygnowac z jogi
This is it:
'Nothing.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum