za mordunie kocham ją najbardziej (miałam kiedyś to zdjęcie na tapecie ale chłop prosił żeby zmienić bo się bał )
Finka zgadzam się w 100%, lubie praktycznie każde zwierzątko ale psy są najwspanialsze.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Swoją drogą, ja nie z Lubelskiego, ale mam Czarnego Teriera Rosyjskiego, psa, ma 5.5 roku
pokaż! bardzo chciałabym mieć też psa, cudne są.
może kiedyś dałoby radę jakieś szczeniaczki zdziałać? jak na razie Kaśka dwa razy była mamą ale niestety to były mieszańce bo jak jej przywieźliśmy teriera to specjalnie jej się chyba nie spodobał bo zwiała
I dzięki dziewczyny za pochwały ja dumna jestem maksymalnie, za to Kaśka patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć: "a co myślałaś? ja się każdemu podoba."
pokaż! bardzo chciałabym mieć też psa, cudne są.
może kiedyś dałoby radę jakieś szczeniaczki zdziałać? jak na razie Kaśka dwa razy była mamą ale niestety to były mieszańce bo jak jej przywieźliśmy teriera to specjalnie jej się chyba nie spodobał bo zwiała
I dzięki dziewczyny za pochwały ja dumna jestem maksymalnie, za to Kaśka patrzy na mnie jakby chciała powiedzieć: "a co myślałaś? ja się każdemu podoba."
dobra, zaraz zbiorę opierdziel, bardzo chętnie dowiem się za co. zoe co źle zrobiłam, że dopuściłam innego psa niż rasowego? wyjaśnij proszę, bo ja staram się wychowywać ją jak najlepiej potrafię a skoro popełniam błędy to tym bardziej chce wiedzieć jakie żeby je naprawić.
jeśli o to chodzi no to nie jestem przekonana. Dwa razy na 7 lat to moim zdaniem nie dużo, i robiłam to świadomie, wszystkie szczeniaki mają dom zapewniony zanim się urodzą, z wszystkimi mam kontakt. Wiem, że jest wiele psów bez domu które ktoś mógłby zabrać zamiast takiego szczeniaka do domu ale chciałam żeby Kaśka była mamą, nie wiem czy dobrze zrobiłam czy nie, dodam tylko, że konsultowałam to z weterynarzem i moją koleżanką którą traktuje jako autorytet w wychowaniu psów (coś na wzór Zoe właśnie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum