Witajcie,dzis bede miala zalozona wkladke.bardzo intensywnie cwicze silowo i do tego treningi wytrzymalosciowe Cross Fit,lekarz powiedzial mi ze az przez 6 tyg nie bede mogla cwiczyc.jest to lekarz pierwszego kontaktu(mieszkam za granica).I tak zastanawialam sie czy ktos moze chociaz cwiczyl jakies aeroby,typu bieganie albo orbiterek.I czy moge np Callanetics lub Pilates.dodam ze 10 lat temu mialam zwykla wkladke i jedna przy zalozeniu mi sie obsunela,zalozona druga i po miesiacu tez byla w innym miejscu.Poszlam do innego lekarza zalozyl,nic nie bolalo a po roku czasu okazalo sie ze jest na wylocie.wtedy bylam po cesarce teraz mam drugie dziecko rodzilam naturalnie 6 lat temu,i chce sprobowac z Mirena.Z gory dziekuje za odpowiedz.
Juz zalozylam,powiedziala mi ze 2 tygodnie nic,a potem moge zaczac od aerobow a dopiero po kontrolnej wizycie cos mocniejszego,takze mi to pasi,nie chce zeby mi nastepna wypadla.jesli moge chociaz cos cwiczyc to super.Dzieki dziewczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum