kilka orgazmów a zmiana prezerwatywy???? PROSZE O ODPOWIEDZI
Witam. Kochałem sie ze swoja dziewczyna i podczas stosunku dostalem 3 orgazmow. Za kazdym razem zakladajac prezerwatywe po odczekaniu ok 5 minutek. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje taka mozliwosc ze plemniki znajdujace sie na czlonku z poprzednich orgazmow mogly sie jakos przedostac i spowodowac zaplodnienie ? Czy istnieje takie prawdopodobienstwo ? Prosze o powazne i szybkie odpowiedzi
[ Dodano: Czw 06 Gru, 2007 20:28 ]
Wystko wygladalo dobrze. Tyle ze nie przemywalem czlonka woda ani innymi plynami siegajac po kolejna gume w czasie po 5 min i kochajac sie dalej.
wiesz zawsze jest taka "opcja" jak ciąża, ale jeśli dobrze użyłeś prezerwatyw to będzie ok. swoją drogą niezły jesteś ...
KarolWawa napisał/a:
Za kazdym razem zakladajac prezerwatywe po odczekaniu ok 5 minutek.
Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 20:37
"Za kazdym razem zakladajac prezerwatywe po odczekaniu ok 5 minutek" musialem odczekac po orgazmie. Wlasie to dochodzi jescze to ze zdejmowalem gume i zaraz zakladalem druga. Wiem nie pomyslalem o tym wczesniej.... A dlaczego jestem niezly???
KarolWawa, szansa zawsze jest, w twoim wypadku minimalna, ale to nie znaczy, ze my damy ci tutaj odpowiedz- tak na 100% nie ma zadnego ryzyka czy jest. osobiscie uwazam, ze jest male zagrozenie zajscia w ciaze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum