Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

kilka pytań, jedno powazne, pomozcie...

Poprzedni temat «» Następny temat
kilka pytań, jedno powazne, pomozcie...
Autor Wiadomość
magdusia 

Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 22:20 

Mała Mi, :shock: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Mała Mi 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 05:53 

ehhh napisał/a:
Heh:) piekna teoria, a teraz odpowiedz na pytanie - skad wiesz, ze moja kobieta o tym nie wie?

To nie była teoria, to natchnienie było. :mrgreen:
Zawsze mnie ono nachodzi (znaczy się natchnienie), jak widzę faceta, który głośno krzyczy, jak bardzo jest dobry dla kobiety swojej, a dobroć jego tak wielka, że inne winny zazdrościć i mieć nadzieję, że też ktoś kiedyś tak cudownie o nie zadba, chociaż na nadziei się zapewne skończy, bo takich dbających wielu nie jest, więc powinny się cieszyć, że tacy wspaniali faceci w ogóle czasami - rzadko raczej bardzo - po ziemi chodzą.

A my, a dokładnie rzecz biorąc ja, nie chciałybyśmy, żeby ktoś pisał o nas i o swoim z nami związku w taki sposób, jak Ty to zrobiłeś. I wcale nie chodzi tu o torbiel. O to akurat można i warto pytać, chociaż istnieją (także w Internecie) dziesiątki miejsc bardziej ku temu odpowiednich niż to, które wybrałeś, ale mogłeś też trafić gorzej, więc nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że Twoje posty tak naprawdę nie o tym były. I mogę się założyć, że żadnego z nich nie dałeś swojej dziewczynie do przeczytania. Całkiem słusznie zresztą.

ehhh
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 11:28 

Czizas... kazdy moj post interpretujecie nie tak jak powinnyscie - 10 razy tlumaczylem, ze zadane pytanie do Liska nie jest oskarzeniem, sugestia czy jakkolwiek to nazwac ze sie ze swoim mezem zdradzali... ale od razu ktos pysknal (nie lisek) ze jestem zly i straszny, w ogole nie pytajac mnie co bym zrobil w analogicznej sytuacji. I do Ciebie nadal nie dochodzi, ze ja sie nie uwazam za najlepszego faceta na swiecie dla wszystkich kobiet:) A sens wypowiedzi, ze powinnyscie sie cieszyc z czegos takiego a nie rzucac do faceta ktory tu sie pojawil, odgrzebal jakis starszy temat (piszac na jego temat) i wywolal jakies oburzenie na forum (przy tym jeszcze zostal delikatnie mowiac obrazany ale to po mnie akurat splywa jak po kaczce) nie brzmi: jestem najlepszy, najfajniejszy, zajebisty... itp. - tylko chyba Szczęściara byla w stanie to ogarnac. Ja znam BARDZO wiele przypadkow gdzie Ci WSPANIALI faceci w podobnych sytuacjach z zupelnie roznych srodowisk ZOSTAWIALI swoje kobiety kiedy te mialy problemy zdrowotne, glownie zwiazane z tymi sprawami. Tylko, ze nie na tydzien. Stad w taki sposob to ujalem i chodzilo mi raczej o normalna dyskusje czy to ich czy nie ich temat a nie zakladanie jakis tematow w stylu "petycja" i dojebanie sie do kogos nowego dla kogo KAZDY temat jest NOWY i kazda dyskusja NOWA. Jesli te kilka Pań nie przyczepiloby sie do mnie, nie byloby zadnego problemu. Posty moje - jesli wedlug admina nie wnosily zadnej wartosci pownny byc krotko skomentowane. Jak idziesz na egzamin i Twoj Profesor (nie wazne czy jest wporzadku czy jest kutasem) mowi Tobie - dziekuje, Pani nie zdala - Ty go pytasz (Panie Profesorze, ale dlaczego?!?!) a On Tobie odpowiada - nie zdala Pani, bo Pani nie zdala do widzenia! - to jak sie czujesz i co o tym myslisz?

liska 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 11:45 

ehhh napisał/a:
pytanie do Liska
->do liski
ehhh napisał/a:
(nie lisek)
-> nie liska

www.shapshaptravel.com

Szczęściara 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 11:53 

ehhh, ale nie przeklinaj... Niepotrzebne to jest. I dzięki za uznanie, mimo wszystko. Może właśnie to, że byłam w podobnej sytuacji pozwoliło mi dojrzeć to, co chciałeś przekazać. I na dobrą sprawę... fajnie, że się przejmujesz zdrowiem swojej kobiety. Wszystko jasne, tylko mam nadzieję, że ona naprawdę wie, że pisałeś o tym na forum i że dałeś jej wyraz swojego wsparcia również bezpośrednio, a nie tylko internetowo... W każdym razie, jałowa dyskusja. Nie ma co drążyć tematu odgrzebywania postów. Litości... :/ Myślę, że satysfakcjonujące dla wszystkich będzie, jak odpuścicie sobie te waśnie.

ehhh
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:21 

Sory Lisku :) a moze Lisko ;)
Szczęściara ja to chce odpuscic od jakiegos czasu ale ciagle dostaje jakies w wiekszosci jednak glupie zarzuty wiec na nie odpowiadam. To jest nie do pomyslenia zeby ograniczac kogos na WOLNYM forum od poczatku bo zadal pytanie w starym temacie ktorego to pytania nikt nie zrozumial oprocz osoby zainteresowanej...

Nie wazne, reszte napisalem w temacie o kasowaniu postow.

Szczęściara 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:27 

No to nie reaguj ;-) Trochę dobrej woli. :P I to wystarczy. Nie reaguj już; nie odpisuj; nie kłóć się i rób tak, żeby laski nie miały powodów do denerwowania się na Ciebie ;P Widzisz... to jest dyktatura większości tzw. ;P I skoro na tym forum dominują dziewczyny/kobiety, to Ty, jako osoba nowa (już pomijam, że facet :P ) powinieneś się dostosować do zasad, które tutaj panują :D I tyle :) Możemy już temat zakończyć? :)

ehhh
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:48 

Jesli ktos mnie bedzie obrazal czy pisal o mnie w sposob wedlug mnie nie odpowiedni to z pewnoscia mu odpisze. Acha, jesli zakladam gdzies temat jako nowy uzytkownik czy pisze posta - i to jest skasowane, niech mnie ktos o tym poinformuje, napisze dlaczego. Czemu ma skasowac wazne dla mnie pytanie?
Inne kwestie mozemy pominac i o nich zapomniec.

Szczęściara 

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:48 

Wiem, wiem... ale z tym może warto się bezpośrednio do jakiegoś moderatora zgłosić, a nie bluzgać na wszystkich i o wszystko. No.

ehhh
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:57 

Ja zalozylem temat z sugestia na temat INFORMACJI o skasowaniu. ZObacz pierwsze kilka postow do mnie. Przeszkadzalo komus cos mogl napisac PW. Albo nic. Nie przeszkadzalo, to po co pisal. Nie podoba sie ze napisalem w 5 czy 6 tematach (moze ze 2 posty NIE na temat) bo wpadlem tu jak rakieta? :D No cos, zaciekawilo mnie, chce sie wypowiedziec i to robie.
Wiem, ze racje ma wladza i doceniam ze jeszcze nie mam bana, to plus :) ale niech mi ktos nie ubliza - np. ta Pani ktora pisala o dziUbkach albo ta co to ja poprawiala ze pisze sie dziÓb :) - ta 1sza najpierw chce po mnie pojechac a potem zwraca mi uwage ze nie pisze do niej Per Pani. A jest pare lat mlodsza. Tego nie widac, drodzy moderatorzy?

Skonczylem sie wygadywac:)
Gdzie tu mozna cos napisac o antykoncepcji, zeby mi tego nie skasowano? Przeczytalem FAQ i najwazniejsze tematy, do jednego sie dopisalem i dupa.

Odpowiedz do tematu