misia, ja mam niecałe 90 w biodrach i plaskaty dupal i uwierz mi, że nie jest łatwo kupić, bo spodnie obcierają Ci biodra powodując siniaki, kiecki spadają, bo się nie mają na czym trzymać.
Ja to tak się zastanawiam, na kogo są szyte te wszystkie ciuchy w sklepach co z kimś gadam, to albo zawsze musi skracać, albo ma problemy z dopasowaniem w biodrach/pasie - ja mam problemy w obu przypadkach i o ile jeszcze z biodrami/pasem udaje mi się znaleźć ciuchy, które da się nosić, to nie uśmiecha mi się za każdym razem wydawać ekstra 20 złotych tylko dlatego, że spodnie, które kupuję, są zawsze fest za długie. Dlaczego ja mam za swój wzrost płacić
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja tez nigdy nie mialam problemow z dopasowaniem w biodrach czy wyzej. Jesli juz to problem z dlugoscia sie pojawial ale nie zawsze a teraz to i tak coraz rzadziej.
no tak, ale to glownie dotyczny jeansow, right? A ja na przyklad nie przepadam za jeansami i zawsze mam problem z kupieniem innych spodni.
No tak... Sorry, jest rano a ja noszę głównie jeansy Nawet nie pomyślałam. Ale masz rację, przy innych spodniach ten problem się zdarza.
Nie wiem jakie sieciówki mają rozmiary, niektóre chyba mają podwójne.
Mnie to nie wystarcza. Na długość nie zawsze znajdę spodnie na siebie, jestem niska i sory batory, może mam dupę za dużą i twierdzą, że powinnam mieć te nogi co najmniej 5 cm dłuższe, ale właściwie to nigdy nie spotkałam się ze spodniami, które miałyby wymiar dopasowany zarówno w talii, jak i w długości. Poza tym talia to jedno, a biodra to drugie. Nie zawsze się zapnę mimo iż teoretycznie spodnie powinny być w talii dobre, bo pupa przeszkadza. Gdy biorę rozmiar większe, w biodrach są dobre, ale w talii wtedy odstają. To naprawdę ciężka zabawa. Ale tak czy inaczej ze spodni, które w dupsku są na mnie dobre, właściwie niemożliwe ustrzelenie jest pożądanej długości.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Mnie to nie wystarcza. Na długość nie zawsze znajdę spodnie na siebie, jestem niska i sory batory, może mam dupę za dużą i twierdzą, że powinnam mieć te nogi co najmniej 5 cm dłuższe, ale właściwie to nigdy nie spotkałam się ze spodniami, które miałyby wymiar dopasowany zarówno w talii, jak i w długości. Poza tym talia to jedno, a biodra to drugie. Nie zawsze się zapnę mimo iż teoretycznie spodnie powinny być w talii dobre, bo pupa przeszkadza. Gdy biorę rozmiar większe, w biodrach są dobre, ale w talii wtedy odstają. To naprawdę ciężka zabawa. Ale tak czy inaczej ze spodni, które w dupsku są na mnie dobre, właściwie niemożliwe ustrzelenie jest pożądanej długości.
No właśnie ja też jestem niska... Ale widocznie jestem jakimś wyjątkiem który może sobie dobrać dżinsy A i tak za tym nie przepadam, Wy faktycznie musicie mieć dramat Bez sensu.
This is it:
'Nothing.'
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 11:36
Odkąd jestem gruba mam mniejsze problemy ze spodniami (paradoksalnie) Ważąc 52-55 kg nigdy nie mogłam dobrać spodni. Wiecznie musiałam skracać nogawki, jeśli fason ucierpiałby na skróceniu - podwijałam je.
Teraz mam mniejsze problemy (i znacznie większą wagę...) jeśli już uda mi się wcisnąć dupsko, to zazwyczaj nogawki są odpowiedniej długości.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Jak nosilam 26/30 to często miałam problem z nogawka, bo zaczynały sie od 32. Co ciekawe jak przytylam i teraz kupuje 27/30 a nawet zdarzyło sie 28/30 (kurde, na prawde musze schudnąć) problemów z nogawka nie ma I'm większy rozmiar tym krótsze nogawki maja hahaha
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum