Hanca napisał/a:
Ja słyszałam - nie wiem czy to tutaj nie było nawet poruszane, że u białego małżeństwa urodziło się ciemnoskóre dziecko - mężczyzna współżył z prostytutką, wrócił do domu, nie umył się i współżył z żoną.
Haniu, to jest historia z Anny Marii Wesołowskiej Konkretnie mąż bzyknął żonę po tym jak bzyknął jej koleżankę, która wcześniej bzyknęła mudzina
ta historia miała miejsce przed AMW. Czytałam o tym parę lat wstecz chyba w "Detektywie". Podobno taka opcja jest możliwa
kiedyś w "Focusie" była rodzina czarnoskórych z 3 dzieci, 4. urodziło się białe i genetycznie było ich
zdarza się.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
och, ale to nie plotka-to najprawdziwsza prawda udowodniona naukowo . nawet film był o tym fabularny, Piętno bodajże się zwał i całkiem fajną miał obsadę (A. Hopkins, N.Kidman, Ed Harris)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum