Teoretycznie możliwe, ale raczej czas zapłodnień byłby mniejszy, około 2 dni a nie 2 tygodnie.
Był gdzieś nawet opisywany taki przypadek, gdzie kobieta urodziła bliźniaki mające innych ojców
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Małe rozgraniczenie: bliźnięta to to nie mogą być nawet w tak abstrakcyjnym wypadku, bo tylko jednojajowe dzieci to bliźniaki, dwujajowe, czy zapewne i te wypadki to dwojaczki. Zakładając, że to możliwe to już dwóch różnych ojców mnie nie dziwi.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
W miejscowości na północy Polski urodziły się bliźniaki, które mają różnych ojców - donosi "Kurier Poranny". Ojcem chłopca jest mąż kobiety, natomiast ojcem córki jest jej konkubent. Do podobnych przypadków dochodzi niezwykle rzadko.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Jesli podczas owulacji uwolnia sie dwa jajeczka (zazwyczaj w odstepie kilku/kilkunastu godzin) i kobieta wspolzyla przed owulacja i w trakcie owulacji z dwoma facetami to taka ciaza mnoga jest mozliwa. Ale to na prawde sporadyczne przypadki. Tym bardziej ze sperma roznych mezczyzn sie nawzajem "zwalcza". Ale przypadki gdzie ciaza mnoga z jednym partnerem juz czesciej sie zdarzaja (mimo iz nadal jext to jeden przypadek na setki tysiecy).
fakt,troche zle sie wyrazilam z tymi blizniakami - taki skrot myslowy. Chodzilo mi ogolnie o ciaze mnoga.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Teoretycznie możliwe, ale raczej czas zapłodnień byłby mniejszy, około 2 dni a nie 2 tygodnie.
Był gdzieś nawet opisywany taki przypadek, gdzie kobieta urodziła bliźniaki mające innych ojców
W jakimś podręczniku czytałam o takim przypadku ale ojcowie mieli różne kolory skóry. Nie pamiętam szczegółów bo dawno temu czytałam.
Ja słyszałam - nie wiem czy to tutaj nie było nawet poruszane, że u białego małżeństwa urodziło się ciemnoskóre dziecko - mężczyzna współżył z prostytutką, wrócił do domu, nie umył się i współżył z żoną.
Co do różnicy w wieku: nie chce mi się wierzyć, zeby doszło do 2 owulacji 2,5 tygodnia po pierwszej, moze źle oceniono wiek jednego dziecka?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Ja słyszałam - nie wiem czy to tutaj nie było nawet poruszane, że u białego małżeństwa urodziło się ciemnoskóre dziecko - mężczyzna współżył z prostytutką, wrócił do domu, nie umył się i współżył z żoną.
czy ktos moze mi wytlumaczyc jak w takim wypadku zona mogla urodzic czarne dziecko?
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Haniu, to jest historia z Anny Marii Wesołowskiej Konkretnie mąż bzyknął żonę po tym jak bzyknął jej koleżankę, która wcześniej bzyknęła mudzina
To ja jeszcze słyszałam inną historię o czarnoskórym dziecku. Białemu małżeństwu urodziło się czarne dziecko. Jak się później okazało to mężczyzna był nosicielem "czarnego genu". Jego matka zdradziła kiedyś ojca z czarnym, fartem on urodził się biały, ale jego dziecko już nie..
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum