w najlepszym salonie w Łodzi znajoma płacika 80zł rok temu, nos chyba ok 60, ale takie cenniki masz na stronach salonów.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Ok. 80 zł za tragusa sobie liczą również w Zabrzu, Katowicach i Bytomiu Czy boli... im masz "grubszą" tę chrząstkę, tym boli bardziej. Mnie bolało dosyć, dosyć.
tragus nie tyle boli cop jest nie przyjemny,
ja mam mala chrzastke a piercer mial duze lapki, oj nameczyl sie chlop...
tyle ze teraz ja nie nosze w tragusie labretu tylko kolczyk do nosa
jest mi tak o wiele wiele wygodniej
Kurcze przebiłabym sobie ten nos, ale chciałabym żeby od razu założyli mi złoty kolczyk bo właściwie z czego innego biżuterii nie noszę...
Myślicie, że jakbym przyszła ze swoim kolczykiem to dałoby radę?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
misia, nie wiem, ja nie założyłabym nie wysterylizowanego w autoklawie kolczyka nikomu...
jeśli chodzi o kolor to są kolczyki ze stali i tytanu w kolorze złota.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
na stronie, która tu jest, piercer nawet stali nie chce zakładać, ja nie wiem, gdzie można oddac kolczyk do autoklawu, ale wg mnie gra nie warta świeczki. ostatecznie mozesz po miesiacu zmienić kolczyk i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum