Hm, Pataś ma wełnianą - jest lekka, ale mocno grzeje. Na zimę to wypas, ale latem - męczarnia. Ja mam syntetyczną (nie wim nawet, co tam jest w środku) i jakoś daję radę.
A niedługo dostaniemy wełnianą od teściowej
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja kocham patenta hamerykańskiego - czyli kołdro-narzuta i 2 prześcieradła - jedno na spód z gumką, a drugie pod narzutę - w zimę można dorzucić jeszcze pomiędzy nie koc i jest git...
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
Ja kocham patenta hamerykańskiego - czyli kołdro-narzuta i 2 prześcieradła - jedno na spód z gumką, a drugie pod narzutę - w zimę można dorzucić jeszcze pomiędzy nie koc i jest git...
Domyślam sie, ze tak:
1. Bierzesz łózko
2. nakładasz prześcieradło z gumką
3. kładziesz siebie
4. nakrywasz się prześcieradłem nr 2 (już takim bez gumki)
5. nakrywasz się narzutą
Wersja zimowa - między punkt 4 i 5 wsadzasz punkt 4a o brzmieniu "nakrywasz się kocem"
p.s. u mnie też chyba nie zdałoby to egzaminu. tzn u mnie jak u mnie, ale mój chłop to na pewno by się w tym jakoś artystycznie zaplątał
Dziewczyny kupiłam silikonową
Przeanalizowałam Wasze opinie, Mamcia dodała swoją no i zdecydowałam
Dziś pierwsza nocka pod nią - ciekawe jak się będzie spało
no to zdaję
kołdra jest mięciutka i bardzo leciutka - nigdy takiej nie miałam, odkąd pamiętam spałam pod puchówkami
na początek ją powlekliśmy, może później zdejmiemy poszewkę
co do samego spania - nagrzewa się szybciutko, ale tak znośnie
ja oczywiście obudziłam się z gołym tyłkiem i kołdrą odrzuconą w kąt, ale Maciek spał zawinięty i się nie spocił, czyli chyba jest ok
a ja to chyba beznadziejny przypadek jednak jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum