Aaaah! To tak ma być. Te słoneczka ze znakiem zapytania oznaczają, że ktoś niedawno zrobił się niedostępny, zmienił status z niedostępnego (w związku z tym może być niewidoczny) i pokazuje niewidocznych.
Po 30 min bezczynności same zrobią się na czerwono i spadną na swoje alfabetyczne pozycje.
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Po 8 latach wreszcie poddałam i kładę lachę na GG...
jak mi jeszcze zaczęły wyskakiwać reklamy z archiwum, to nie dałam rady,
teraz używam WTW i bardzo polecam - wygląda jak dawne gg, nie ma reklam i nie zamula
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
tylko nie wyswietla emot, ale to akurat jakoś mozna przeboleć
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
nie wiem co to pasek zadań
ja go uzywam 1 dzien dopiero, jeszcze nie umiem Ci pomóc
ale postaram sie
pogrzeb w opcjach
anek, wczesniej jeszcze nie miałam potrzeby zmian, teraz podpytałam brata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum