Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Koniec mojego zwiazku - archiwalny

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Guzik
Wto 29 Mar, 2011 11:46
Koniec mojego zwiazku - archiwalny
Autor Wiadomość
Vivien 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 09:45 

Właśnie ja się cały czas zastanawiam jak to się dzieje, że wszystkim chce się tu strzępić język. Jakby to była względnie normalna wypowiedź, dająca jakiekolwiek podstawy do posądzania jej autorki o odrobinę rozsądku, jednakowoż zawierająca jakieś potknięcie, to można by na takie potknięcie reagować, prostować coś, naprowadzać na dobrą drogę.

Ale żeby dyskutowac z takim bełkotem? No proszę Was ;)

Dziewczę albo jest trollem z ułańską fantazją, albo w czasie gdy inni stali po inteligencję, to ona akurat zajęta była wypatrywaniem wielkich penisów.

Tak czy inaczej nie ma z kim dyskutować.

Nie karmić penisa. Tfu, trolla.

Szczęściara 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 09:56 

Vivien, :mrgreen: :lol:

stotka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 10:37 

nie pamietacie tej osoby juz wczesniej? :)
tylko pod innym nickiem.

Hesia 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 10:40 

Może nie jest tam mądra jak Wy, ale naprawdę przeszłam traumę po tym związku.
Tym bardziej, że nasłuchałam się od właściciela małego penisa, jaki to jest wspaniały w łóżku i przeżyłam ogromne rozczarowanie. Jego penis we wzwodzie miał max 5 cm.
Wiem, że to nudne ciągle penis, penis i penis - sama nie chce o tym myśleć i mam w tym momencie ogólny uraz do facetów i seksu - ale bardzo mnie to męczyło. Nie powiedziałam o tym nikomu i potraktowałam jako tajemnice lekarską, ale nie wytrzymałam tego napięcia. Stąd powstał ten list, wysłanie mu nie pomogło pozbyć się tego napięcia, więc stwierdziłam, że podzielę się nim na forum.
Żadnej z moich koleżanek nie chce tego mówić dlatego, że chłopak mimo młodego wieku pełni jakieś odpowiedzialne funkcje w urzędzie miasta, występuje w telewizji i mimo młodego wieku jest dość rozpoznawalny, a taka ploteczka mogłaby się rozejść w tempie błyskawicznym.
Żałuję, że napisałam o rodzicach, ale nie zostałam uprzedzona o tym, że mieszka w takich warunkach, że nie będę mogła się nawet normalnie umyć, a o swoim ojcu opowiadał, że zarabia miliony - więc też przeżyłam szok.
To, że czytam wasze wypowiedzi, także te, że jestem zaburzona pomaga mi radzić sobie z tą sytuacją i trzeźwo spojrzeć na nią, choć nie jest to łatwe, bo do tej pory nie mogę znieść myśli, że pomimo tych jego opowieści o trójkątach i po zobaczeniu jego penisa byłam z nim prawie 3 miesiące.
Nie chodzi o to, że muszę mieć murzyna hojnie obdarzonego przez naturę. Oczekiwałam jedynie normalności, a to co zobaczyłam przeszło moje oczekiwania i z litości przespałam się z nim i nie mogę tego odżałować.
Bardziej traumatycznego rozstania nie miałam i nie słyszałam o takim.
Już wcześniej powiedziałam mu przez telefon - to byla nasza ostatnia rozmowa - że jeśli sobie nie powiększy to nigdy nie będzie miał kobiety - i tak mu to zaszkodziło, że zaczął rozpowiadać, że to ja jestem okropna. Słyszalam o tym od jednej osoby - o jednej za dużo, bo ja nie chodzę i nikomu nie mówię ani o jego fizyczności, ani o zachowaniu, które było straszne i opisałam go w liście, który od początku do końca jest prawdą.

Linka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 10:49 

Hesia napisał/a:
Tym bardziej, że nasłuchałam się od właściciela małego penisa, jaki to jest wspaniały w łóżku i przeżyłam ogromne rozczarowanie. Jego penis we wzwodzie miał max 5 cm.

:facepalm2:
Poszukaj pomocy psychoterapeuty.

Szczęściara 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 10:59 

Hesia napisał/a:
i tak mu to zaszkodziło, że zaczął rozpowiadać, że to ja jestem okropna.
bo jesteś okropna. ;)

[ Dodano: Wto 29 Mar, 2011 11:00 ]
A, pozwoliłam sobie przejrzeć Twoje posty. :lol: Tak to jest, jak się na kupę czasu wolnego cierpi :mrgreen: I... W połowie stycznie pisałaś w Pozytywach: "Wspaniały relaksujący :lozko: " Yyy... Zdradzałaś tę swoją wielką miłość, czy jednak nie jest do końca tak jak piszesz? 8)

morighan 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:01 

Dziewczyny, Vivien, dobrze radzi- nie karmić penisa ;)

Hesia 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:07 

Relaksujący może trochę był w połowie stycznia kiedy miałam spore klapki na oczach.
Kocham seks i usilnie chciałam wierzyć w to, że jest też wspaniały i wmawiałam sobie, że rozmiar nie ma znaczenia... ale ma i to kluczowe, choćby dlatego, że on wyglądał śmiesznie nago - wysoki dobrze zbudowany chłopak z czymś takim nie wygląda ciekawie.
Trudno jest mi odbudować poczucie swojej wartości po takim związku, ale nie czuję potrzeby pójścia do psychoterapeuty. Wszystko ze mną w porządku, poza tym, że przeżywam to o czym tu napisałam.

stotka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:12 

tsaaa wszystko z toba w porzadku, a patrzenie na facetow przez pryzmat frędzla jest jak najbardziej normalne :lol:
no peeeeewnie.

diablinka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:13 

Hesia kup sobie na swoją penisofobię i po sprawie http://www.pinkocean.pl/s...ock-6-inch.html

Hesia 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:18 

diablinka, mam już wibrator od kilku lat, ale rzadko używam, wolę żywe okazy :)

Linka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:37 

No to zostaje jeszcze strap-on dla panów
( http://allegro.pl/nowosc-...513454480.html)
:lol:

Hesia 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:41 

Zamieszczanie tego typu rzeczy i proponowanie wibratorów w sytuacji, w której jest mi naprawdę ciężko jest nie tylko chamskie, ale też na takimi poziomie, że hoho :)
Nie wiem gdzie stałyście po rozum, ale w czasie kiedy ja wypatrywałam penisy musiałyście wypatrywać coś innego, ale z pewnością nie ma to związku z taktem i kulturą.
Jestem osoba, która cierpi i z tego powodu opisałam swoje rozstanie z chłopakiem.
Może w mało wyszukany sposób, bo wkleiłam ten obciążający mnie list, ale nie sądziłam, że spotkam się z taką krytyką, łącznie z tym, że sama sobie to wszystko wymyśliłam i mam ułańską fantazję. Chciałabym, niestety takie rzeczy dzieją się naprawdę i nikomu nie życzę takiego rozstania.

Finka 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:44 

Hesia, Twojego listu nie komentowałam, mimo, że przeczytałam, bo dla mnie to żal i rozpacz, zwłaszcza krytykowanie jego Mamy. Teraz jednak zabiorę głos i powiem, żebyś nic już nie pisała, bo strasznie ale to STRASZNIE się pogrążasz.

Guzik 

Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 11:46 

dobra laski, temat już za długi, żeby go podzielić, zamykam.
i nie kontynuujmy tej "dyskusji" :roll:

wszystkim Wam dobrze życzę, więc nie zakładam "koniec mojego związku c.d." ;)

jeśli ktoś będzie miał potrzebę się w takiej kwestii wygadać, z powodzeniem może zacząć nowy temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi