oczywiście, ze niech sobie robią co chcą, ale jeśli to publikują, to muszą liczyc sie z krytyką
nie wiem czy to narusza jakieś zasady, ale mi by sie nie chciało zgłaszać
chyba sie to nie różni za bardzo od innych piosenek z religijnym przesłaniem
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Jasne, niech sobie śpiewają. Mnie po prostu rozbawiło - Ojciec Pio i wczucie się wokalistki .
Aż sobie jeszcze posłuchałam Whisky w ich wykonaniu i zaczęłam słuchać knocking on heavens door, ale tu moja cierpliwość do "autorskich wersji" padła
Zastanawia mnie tylko, czy sami to wrzucili
w komentarzach jest info, ze Wilki zalinkowały to na swoim fb
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
haha
chodziło mi o to, ze sie nie dowiemy, czy Twój protest odniósł skutek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum