zastanawiam się na jak długo wystarczy mi puder/podkład mineralny (z Everyday Minerals) o pojemności 2,5 g? tak mniej więcej, opłaca się interesować taką pojemnością czy lepiej zainwestować w pełnowymiarowe 5,5g?
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
łoooo to długo...
u polskiego dystrybutora EDM jest taki fajny zestaw "no make up" i kminię, czy sobie nie sprawić przy okazji miałabym możliwość popróbowania wszystkiego (pudry, róż, bronzer po 2,5g, do tego cień i pędzel do nakładania pudrów baby flat top), a skoro mówisz, że takie to wydajne, to kusi kusi...
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
rozumiem ze masz na mysli to?
ja ost denerwuje sie za kazdym razem jak kupie podklad, wiec chyba wreszcie skusze sie na mineraly, tym bardziej ze passion zachwala je od dawna, a ja juz tak dlugo sie zbieram...
teraz tylko znow czekam na kase
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2011 21:57 ]
bu, ale podklad i tak musialabym dokupic bo tu nie ma....
a tych podkladow jest milion piecset rodzajow...
ide obczaic cene
no tak, te zestawy miałam na myśli. i jeszcze pewnie dokupię "paletkę" cieni
tylko waham się czy wziąć do b.jasnej/jasnej czy jasnej/średniej... różnią się tylko jednym bronzerem, a że lato idzie...
o, jak dobrze, że ktoś wydzielił osobny temat
myślałam, żeby samej założyć, ale zaczęcie tematu pytaniem o wydajność średnio mi pasowało.
zamówiłam zestaw EDM dla cery jasnej/średniej (tylko dlatego, że idzie lato, więc porcelany na twarzy raczej miała nie będę) + zestaw cieni EDM Love to Shop + próbkę podkładu Lily Lolo China Doll
najbardziej ciekawi mnie, jak cienie będą się nakładały i zachowywały na oku...
stotka, jak przyjdą to zdaj relacje o LilyLolo, interesują mnie te minerałki a to tej pory miałam tylko kilka odcieni EDM i Creme Brulee Joppa (konsystencja bardziej kremowa od EDM, generalnie konsystencja bardzo mi przypasowała, odcień mi nie pasował, miałam z wymiany).
Curly, nie ma sprawy, tylko miej na uwadze, że to będzie moje pierwsze spotkanie z minerałami, więc nie będę miała do czego (poza zwykłym, drogeryjnym, w płynie) tego podkładu porównać.
swoją drogą fajnie, że w końcu można minerały kupić "normalnie" w Polsce - wiem, że ceny są prawie dwukrotnie zawyżone, ale mimo wszystko to jakiś krok w przód
z pędzlem się na razie wstrzymam - mam parę w swoich zbiorach już, zobaczymy jak mi się bedzie korzystało z tego co mam i co dostanę w zestawie, a jeśli będzie mnie zalewała krew, to wtedy kupię te, które polecasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum