a najlepsze na swiecie sa szczury z ikei
jednego ma juz 4 lata, tego duzego.
kupiłam jej małego, wsadziłam do puszki z karma, jak prześmierdł, to 6h go ganiała
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
liska, o tak, mój uwielbia tę fakturę papieru-paragony, wszelkie ulotki np. z pizzerii
I w ogóle to mój kot ma chyba jakiś tajny czujnik wykrywania płynów. Nalałam sobie ostatnio płyn do soczewek do pudełeczka, odwróciłam głowę na moment, a ten wstręciuch już zdążył zanurzyć nosa w płynie
Mój ostatnio kradnie chusteczki higieniczne ..... i to nie koniecznie te czyste , ściąga ze stolika w pokoju, wygrzebuje z kieszeni bluzy , a gdy niechcący jakaś spadnie nam na ziemię - 2 sekundy i gruby ma ją w pysku.
Dziewczyny, czy Wasze koty też tak kochają laptopy? Młoda jak zobaczy że otworzyłam kompa dosłownie po paru sekundach już się na nim wyleguje. Mogę ją zrzucić, ale po max minucie wraca Kaloryfer natomiast ma w poważaniu, więc nie wiem czy to chodzi o ciepło.
m-s, kot A. zawsze wylegiwał się na monitorze (taki duży, starego typu) i na odtwarzaczu dvd ponadto jak tylko zobaczy jakąś kartkę papieru na łóżku, albo opakowanie po pizzy to też od razu się na niej kładzie
btw. muszę się pochwalić, że od jakiegoś czasu "dogaduję się" z kotem A.
Moja Kulka siada na zasilaczu od laptopa Niespecjalnie się mieści, ale robi co może.
U niej zdecydowanie chodzi o ciepło. Obie kochają się wylegiwać obok piecyka gazowego (a to ustrojstwo, naprawdę potężnie grzeje, nie to co grzejnik).
_________________ Life is what happens when you have different plans
Simba uwielbia torebki. Szczególnie taką jedną, dużą, materiałową, ilekroć może, zawsze ulokuje na niej dupkę. Raz spał na fotelu obok 2 torebek i torby na laptopa, nie dało się go stamtąd ruszyć A jeśli mam na łóżku rozłożone jakieś papiery, to nie ma szans, żeby się na nich nie umościł. Laptopy ma na razie w poważaniu, czasem mi łapą wyłączy napisy, jak oglądam film
one jeszcze mają prąd w srodku
bomba jak pierwszy raz zobaczyla laptop, to ocierała łażąc w kółko i mruczała przez 2h
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum