Byłam raz w hostelu Moon - mają 2 hostele, w tym przy Senatorskiej jest taniej - 140 zł. za pokój 4 osobowy. Dla mnie warunki pozostawiały trochę do życzenia, ale może dla Ciebie będzie ok. No i nie wiem, jak z lokalizacją - bo dla mnie ta była ok.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
oj to nie wiem... Ja byłam we dwójce, a mój chłop był tam wcześniej kilka razy, ale zawsze grupowo.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 287 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 21:10
dzięki,też szukałam przez booking.com i chyba z tego pierwszego ostatecznie skorzystam pomyślałam że może ktoś tu będzie miał namiar na prywatne kwatery albo znajomych którzy podnajmują pokoje zaocznym kolegom
chociaż nie powiem,mój hostel rozpuścił mnie niesamowicie i 6 osób w pokoju to już mam wrażenie że tłok,zwłaszcza że często z niedzieli na poniedziałek jest duża szansa na pokój dla siebie
Czy na dworcu głównym pkp jest czynna przechowalnia bagażu?
I czy jeżeli chodzi o dojazd z dworca głównego pkp na ulicę Skarżyńskiego, to bliższy jest przystanek Okulickiego, czy też Os. Dywizjonu 303 ? Jest jakiś bezpośredni dojazd na tej trasie? W sobotę do godz. 19, ale też i powrót w okolicach północy.
Ktoś pomoże?
Ostatnio zmieniony przez longerowa Wto 25 Paź, 2011 22:49, w całości zmieniany 2 razy
Jakby co są jeszcze szafki na PKSie.
W dzień masz 129 sprzed galerii na dywizjonu, na noc z Wiślickiej np. 608, albo taksa, na dworzec nie wyjdzie jakoś dużo.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Są trzy przystanki
Zachód-galeria to przystanek wzdłuż galerii od strony przeciwnej niż pkp, dworzec główny sam w sobie to przystanek między galerią a starym miastem(przy przejściu podziemnym), jest jeszcze dworzec główny wschód, który znajduje się za galerią przy pksie, z każdego przystanku jeździ co innego.
Ahh jest jeszcze dworzec główny tunel, to przystanek pod peronami, tramwajowy
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Co jeszcze można obejrzeć w Krakowie? Wydrukowałam sobie opisy kilku muzeów. Ale tyle tego jest, że nie wiadomo, co jest warte uwagi. Co jeszcze warto zobaczyć? No i co warto zobaczyć na Kazimierzu - chcę w tym roku trochę pozwiedzać tę dzielnicę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum