Lekarz, lekarz... Gdyby to było takie proste
Daję sobie jeszcze parę dni czasu, nie noszę podręczników grubszych niż 20 stron i zobaczymy, czy to coś da. Nieszczególnie mam ochotę pchać się do lekarza, bo każdy lekarz mi powie, że to wina wagi i koniec Gdyby to było takie proste... Nie wiem, postaram się powalczyć na razie ograniczając 7 kg plecaka do minimum, postaram się jeszcze porozciągać, ale powiem Wam, że boli niemiłosiernie. Nie wiem, co się dzieje Choć jak tak myslę, to może dorzucił się do tego po prostu okres i ból gotowy.
Dużo Ależ pracuję i to ostro, ale z moim organizmem to jest po prostu czasochłonne Jestem stworzeniem, które nie wpierdzielało nigdy żadnych syfiastych jedzeń, chipsów i tych takich, słodycze ograniczyłam do raz na miesiąc, jak jest święto ładne dwa lata temu, a teraz jadę na ostrej diecie pół roku i już mam 14 kg do przodu, ale jeszcze długa droga przede mną, tym bardziej że dużo czasu spędzam w łóżku, chorując. Czemu też zawdzięczam wagę
Problem w tym, że mimo wszystko jestem osobą wysportowaną i sprawną fizycznie, a tu taka buba
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
Tak chyba będę musiała zrobić, jak to się lada chwila nie uspokoi. Jak się uspokoi, to pewnie znów do następnego, hurra!
A mój Połówek przewrażliwiony na punkcie mojego zdrowia już się boi.
Rose, może lepiej iść na pogotowie? Do ortopedy nie dostaniesz się tak od razu, bo zazwyczaj jest długi termin oczekiwania. Na pogotowiu, to przynajmniej rtg powinni zrobić i jeżeli jest akurat ortopeda na dyżurze, to pewnie zajmie się przypadkiem.
Zobaczę na dniach, naprawdę. To nie jest takie proste, jak się wydaje, ja też nie jestem osobą pełnoletnią, więc niestety niewesoło A do tego chyba nie wspomniałam, że miałam przyjemność już w wakacje doświadczyć urazu odcinka szyjnego Ale nie, twarda będę. Wytrzymam do jutra. Zacznę siadać przy biurku, zero pisania na kolanie, ograniczę ciężary, i jutro poszukam terminu na basen. Aczkolwiek pływanie u mnie jest dośc intensywnie uprawiane, więc nie wiem, czy teraz to super pomysł. Jak nie minie chyba faktycznie lekarz, bo ileż można
Ja się chyba zamknę kiedyś faktycznie w pokoju bez klamek wyłożonym poduszkami na każdej możliwej powierzchni Choć podobno i wtey bym dała radę trafić na skraj podłogi między poduszkami. Daję sobie kilka dni, odciążę go. I albo będzie drastycznie (pogotowie) albo mniej (kolejeczka), ale czas na mobilizację, męczę się już okropnie. A dziś wracam znów po paru nocach przerwy do poduszki piankowej z odpowiednim kształtem.
Dokładnie, mój masażysta mówi, że pływanie żabką jest niedopuszczalne, kraulem - tylko z zanurzaniem się pod wodą.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Wiek: 24 Dołączyła: 02 Mar 2009 Posty: 433 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010 15:18
Hanka, ja z kolei usłyszałam, że żabka nie zaszkodzi pod warunkiem, że pływa się poprawnym stylem, czyli też z zanurzeniem, żeby jak najmniej kręgosłup wyginać. No i że nie szkodzi pod warunkiem, że nie jest głównym stylem, tylko dodatkiem.
A jak jest z delfinem?
Z moim kręgosłupem jest też tak, że cały czas jest ćwiczony, więc dyskopatia jest pod kontrolą. Obecnie nawet na bieganie mam pozwolenie, pod warunkiem, że "słucham" co kręgosłup ma do powiedzenia.
Chociaż... po sobotniej imprezie boli i nie wiem co sobie zrobiłam.
Kurcze, ale to z żabką to zalecenie tylko dla tych co mają problemy? Bo ja tylko żabką i jak jest ciepło grzbietem(uwielbiam, ale jak zimno unikam, żeby nie spędzać drugiej godziny na suszeniu włosów)
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum