Owszem, ale w euro to troszkę inaczej wygląda
Poza tym:
liska napisał/a:
Wolałabym mieć markę o której wiem że syfu nie pakują do kremów i tyle.
Tu można mieć pewność
Oprócz Hauschki i Weledy jest jeszcze Dr. Scheller (czy jakoś tak) i Lavera. To tyle z takich naturalnych, które przychodzą mi do głowy.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Z la roche bardzo dobrze nawilżający jest krem Nutritic w wersji 5%. Moja mama ma niezwykle przesuszającą się skórę a to ją ratuje. Tylko nie wiem jak tam z jego składem, nie znam się na tym za bardzo. Mają też linię Hydraphase, miałam kiedyś próbkę kremu w wersji riche, czyli do skóry bardzo suchej, ale z tego co pamiętam to wręcz ślizgał mi się po twarzy, więc możliwe, że napakowany silikonami.
A z kremów eko to ogólnie świetna jest weleda, naprawdę, tylko nie wiem jak u nich z nawilżającymi specyfikami.
Kanela, z tego, co pamiętam, to napakowany silikonami właśnie, bo kiedyś zastanawiałam się nad kupnem, ale w końcu stwierdziłam, że za krem złożony z wody termalnej, silikonów i konserwantów nie chce mi się tyle płacić.
This is it:
'Nothing.'
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 18:02
Cytat:
Owszem, ale w euro to troszkę inaczej wygląda
Prawda, zawsze zapominam, że sporo dziewczyn nie mieszka w Polsce
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Za sprawą wizażu otrzymałam krem bb z Garniera do testowania, no zobaczymy będę się z wami dzielić moimi spostrzeżeniami, może kogoś przekona bądź zniechęci do kupna
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 08:24
S., ja też go dostałam (do cery jasnej)
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Ja tak samo, przybij 5! Moja cera aż taka jasna nie jest, a ten pasuje mi idealnie nie mogłam się powstrzymac, żeby już go użyc :p na moment obecny go uwielbiam, zobaczymy jak będzie po całym dniu.
Tak samo jak to, że np. taka Nivea ma niby serię "naturalną", co jest guzik prawda Zwykłe marketingowe ściemeczki
This is it:
'Nothing.'
Część Dziewczyny!
Mam cerę mieszaną (od tłustej na czole po suchą na policzkach). Żeby tego było to ostatnio zauważyłam na twarzy mnóstwo naczynek Na czole czasami pojawiają się jakieś drobne niespodzianki, zaskórniki no i blizny takie potrądzikowe. Wszystkie kremy mi się skończyły, więc muszę się w coś zaopatrzyć. W związku z tym, że robi się coraz cieplej mój wybór padł na Humektan (na dzień) i krem na niedoskonałości z the body shop na noc. Wklejam jego skład:
Aqua (Solvent/Diluent), Propanediol (Viscosity Modifier), Glycerin (Humectant), Aluminum Starch Octenylsuccinate (Absorbent/Anticaking Agent), Calophyllum Inophyllum Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Silica (Absorbent), Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer (Binder), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Natural Additive), Polyisobutene (Binder), Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Titanium Dioxide (Sunscreen), Phytosphingosine (Skin Conditioning Agent), Polysorbate 20 (Emulsifier), Sorbitan Isostearate (Emulsifier), Limonene (Natural Additive), Citral (Natural Additive), Leptospermum Petersonii Oil (Natural Additive), Tocopherol (Antioxidant).
Powiedzcie, czy taki zestaw krem na noc i na dzień to dobry wybór, czy szukać dalej? A może polecacie coś innego?
Obecnie używam Dermedic hydrain 2 - Krem nawilżajacy o przedłużonym działaniu.
Zakupilam go jakiś czas temu w promocji za 19 zł ale cena normalna jest niestety wyższa. Powoduje lekkie błyszczenie, jednak pod makijaż, przy podkładzie matujacym daje radę. Nawilża bajecznie
Składy interesujące, chyba kupię sobie dla wypróbowania piling z maską 2w1 i jeszcze jakieś kremiszcze do gęby
This is it:
'Nothing.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum