Ja teraz stosuje teraz kremik z Avonu z serii Avon naturals - energising peach and almond milk jak dla mnie jest super ma wspaniały peachowy zapach(ubustwiam wszystko co brzoskiwiniowe) aż się chce go zjeść konsystencja mi odpowiada jest bardziej taki wodnisty nie lubie gęstych kremów które trudno rozprowadzić, szybko się wchłania.Jest duży (125ml) i jest niedrogi.
yvonne [Usunięty]
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 11:41
ja stosuje na dzien krem do cery bardzo wrazliwej z oilatum (dostepny chyba tylko w aptekach)
na noc zazwyczaj cos tlustego : nivea soft, garnier, neutrogena lub iwoistin
(na dzien dzisiejszy jest to iwostin )
aktulanie Soraya , kewm na dzień intensywnie nawilzająco-dotleniająco i na noc intensywnie odzywczo-dotleniający , czasem na noc nivea soft
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
na noc botanosource i musze wam powiedziec ze jest naprawde fajny
na dzien "poranny blask", teraz go juz nie ma w regularnej sprzedazy, taki w tubce 50 ml, bardzo poprawil mi koloryt zszarzalej po zimie cery.
jak wyjade to akurat zakupione mam kremy takie
na noc ziaja phyto-aktiv do cery naczynkowej (juz raz mialam i bombowy jest)
na dzien bielenda limonka+ogorek krem do cery mieszanej normalizujacy
i o i tyle.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kiedys nivea soft - bardzo lubiłam
niedawno skonczylam Garniera "podstawa pielegnacji"-dla mnie wysmienity,dobrze sie rozprowadzal,byl wydajny i moja skora byla po nim boska
teraz mam soraye ogorek + cytryna-dopiero zaczelam wiec nie mam jeszcze jakiegos wyrobionego zdania
ja mam taki z avonu Moisture 24 jest rewelacyjny ma konsystencje taka wodnisto zelowa i od razu skore nawilza...super jest tez krem z Garnier taki nawilzajacy z wyciagiem z winogron....tez taki zelik ....a do mojej skory jak znalazl
ostatnio używałam coś tam nawilżającego z Erisa - w porządku bardzo
teraz - Nivea Soft, bo Eris mi sie skończył - też polecam
a dziś kupiłam sobie właśnie z Sorai cytrynę + ogórek ale też nie mogę nic o nim powiedzieć, bo jeszcze sie nim nie maziałam
Ja z tego wzgledu, ze mam troche problemow z cera (nawet jak biore pigulki to pryszcze czasami wyskocza...) uzywam zazwyczaj kremow antytradzikowych. Jakis czas temu kupilam i teraz uzywam krem nawilzajacy z serii Dermedic Acne Expert i jestem zadowolona
Jak an razie fajan jest ta Soraya cytrynowo-ogórkowa.
Zresztą ja zradko mam problemy z kremami, chyba tylko raz kupiłam taki, który mi wybitnie nie podszedł i to pamiętam, ze taki niby "z tych lepszych" (czyt. droższych) był. I od tej pory kupuję tylko polskie kremy - Eris głównie, ale chyba się na Sorayę przerzucę, bo też duży wybór, fajne i tańsze.
Jak an razie fajan jest ta Soraya cytrynowo-ogórkowa.
no nie jest zła.na razie tez jestem zadowolona.
zobaczymy jak po dluzszym uzywaniu sie okaże
Wysłany: Sob 11 Cze, 2005 14:06
Oczywiscie kremu Ziaja kozie mleko nic nie zastapi! Tylko ze ostatnie pudeleczko dalam mojemu mezczyznie, bo mial strasznie sucha skore. Jak tylko wybiore sie we wtorek do sklepu, kupie nowe - polecam!
No i niesmiertelny Nivea Soft, nie znam lepszych kremow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum