witam.
Od razu przepraszam, że zakładam nowy topic, ale nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego do mojego pytania w szukajce.
Otóż mój problem polega na tym, ze 9.12 miałam stosunek, biorę tabletki ale tego dnia dodatkowo użyliśmy gumek (podejrzewam u siebie jakies zapalonko,po swietach lekarz) . Parę dni po srtosunku, aż do dnia dzisiejszego,codziennie o różnych porach dnia leci mi krew z nosa i jest jej dość dużo. Nie wiem, pierwsza myśl to była ciąża, ale zdrowy rozsądek podpowiada mi ze przy 2 zabezpieczeniech niepowinnam się martwić - aczkolwiek ta cała sytuacja troche mnie niepokoi bo zdarzyło mi się to po raz pierwszy. Czy któraś z Was może miała to samo?
wiem,pytanie troche głupie,jednak proszę o odpowiedź.
Czy krwotok z nosa oznacza jakąś chorobę czy to nic poważnego?
Krwawienia z nosa mogą pojawiać się w przebiegu różnych stanów chorobowych. Mogą to być przyczyny natury ogólnej jak nadciśnienie tętnicze, schorzenia wątroby lub nerek czy zaburzeń krzepliwości krwi. Również do krwawień mogą doprowadzać przyczyny miejscowe (czyli zlokalizowane w obrębie nosa) – takie jak stan zapalny śluzówek lub ich wysuszenie. Mogą też być przyczyny nieznane. Proponuje zmierzyć ciśnienie krwi oraz zastanowić się czy pomieszczenie w którym Pani przebywa ma odpowiednią wilgotność powietrza.
alis... ciąża i krew z nosa? Ech... I co to może mieć do stosunku? Przyznam, że jak zobaczyłam temat, to miałam trochę dziwne myśli
Możesz mieć coś z krzepliwością krwi nie tak. Brałaś aspirynę ostatnio w dużych ilościach np.? Jeśli martwią Cię te krwawienia, to idź do lekarza rodzinnego- poproś o morfologię krwi i protrombinę (badanie na krzepliwość).
Ostatnio zmieniony przez Olka Sob 20 Gru, 2008 22:13, w całości zmieniany 1 raz
W życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby wiązać jedno z drugim, czy może to jakieś dotąd nieznane mi pozycje??? ....
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ależ wy wszystkie durne jesteście, aż żal dupĘ ściska!
Przecież wszyscy wiedzą, że uprawiając seks w pozycji na małe dziecko, czyli wpychającej sobie wszystko we wszystkie otwory ciała, jednym z jej wariantów jest wpychanie fiuta w dziurkę od nosa! Niestety, nie każdy może uprawiać seks w taki sposób, zwykle potrzebny jest partner o małych gabarytach, wtedy idealnie wszystko wchodzi!
A jak wiadomo, po wytrysku, sperma jest wchlaniania przez śluzówkę nosa i z krwią wędruje do jajowodów! W tym momencie wsiąkająca sperma wypycha krew z naczynek i dochodzi do krwiawiena z nosa!
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
W tym momencie wsiąkająca sperma wypycha krew z naczynek i dochodzi do krwiawiena z nosa!
krwawienie malo miejsce kilka dni po sosunku, wiec musisz dopracowac swoja teorie ;p
a temat mnie zabil niedosc, ze samo powiazanie krwi z nosa z ciaza jest zabojcze, to jeszcze tabletki + niepeknieta prezerwartywa.
plemniki przepelzly przez gumke i sie podzielly na grupki. kilka poszlo zwalczyc hormony, jeden zaplodnic jajeczko, a dwa takie zlosliwe siedza teraz sobie w jamie nosowej i gryza do krwi
dziewczyno, opanuj sie, bo osiwiejesz
_________________ the trick is to keep breathing
Good things come to those who wait.
Ostatnio zmieniony przez kota Nie 21 Gru, 2008 00:30, w całości zmieniany 1 raz
krwawienie malo miejsce kilka dni po sosunku, wiec musisz dopracowac swoja teorie ;p
Boshe, kota!
Ash żal!
Bo to się po czasie dzieje! Sperma się wchlania powoli, i gdy dochodzi do jajnika to wtedy zaczyna się krwawienie z nosa! Jak coś przybywa to coś ubywa, czwarta zasada termodynamiki Njutona!
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum