Znow witam i pisze kolejny Temat (nie lubie tutaj pisac, bo zawsze swiadczy to o czyms zlym ;/ )
DObrze wiec Pisalem Tutaj kieds o Postinorze i naszych klopotach z dziewczyna. Wszystko bylo ok i pojawil sie okres. Lecz przed Okresem Pojawilo sie male 3dniowe krwawienie ( myslelismy ze to Objawy postinoru lecz ...) 2 miesiace po wszystkim Gdy pojawil sie l 2 okres po 2 tygodniach znow zdazylo sie krwawienie... I nie mamy pojecia Co to moze byc? Dodam ze wczesniej kochalismy sie. I mysle ze Postinor az tak dlugo nie moze dzialac. Dodam jeszcze ze krwe przy tym krwawieniu jest jasna i nie posaida skrzepow, a Ludzi ktorzy powiedza cos w stylu "idzcie do lekarza" prosze o nie wypowiadanie sie, poniewaz Nie mozemy do niego isc. Czekac na odpowiedz
Karina [Usunięty]
Wysłany: Nie 20 Sty, 2008 22:49
Skoro nie jesteście na tyle dojrzali by pójść do lekarza nie uprawiajcie sexu...!Krwawienie po stosunku może być oznaką nadżerki,ale to stwierdzić i leczyć może tylko LEKARZ...!
A dlaczego nie możecie iść??
Skoro jest z organizmem twojej dziewczyny coś nie tak bo pojawiają się krwawienia to kto jak nie lekarz ma to stwierdzić?? Przecież na forum nikt nie postawi diagnozy że to jest to i to...
ko2a [Usunięty]
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 16:12
Dobrze, Dziekuje za pouczenia, ale kolejne pytanie te krwawienie to nie krew, kolejnego dnia pojawilo sie brazowawienie ;/ Oswiadczam jescze ze wczesniej uprwawialismy seks (jakies 2 tygodnie temu)
Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 16:33
Facet zrozum, że tu nikt wróżką nie jest, z fusów nie wróżymy, tarota nie stawiamy. Twoja dziewczyna musi iść do lekarza. To oczywiste przecież. Krwawienie może być oznaką nadżerki i bóg wie czego jeszcze. Wizyta u lekarza to nic strasznego, wszyscy tam chodzą, gdy mają problemy.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
ko2a, powodów takich krwawień / plamień mogą być setki... Jeśli zdarzają się około 14 dni przed okresem mogą być oznaką owulacji, jeśli po stosunku mogą oznaczać, że "uszkodziłeś" dziewczynę (np. zbyt gwałtowne wejście i brak nawilżenia lub zahaczenie paznokciem), mogą być też oznaką nadżerki, podobno niektóre infekcje również mogą dawać plamienia...
Tak więc nikt tutaj wirtualnie ci nie powie co to może być - bez wizyty u lekarza na prawdę się nie obejdzie.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Dobrze. Sory za bledy. I Jeszcze jedno, Poczytalem na Necie,i mam pytanie. Czy mozna zajsc w ciaze, miec okres, i 2 razy krwawienia w przeciagu 2 miesiecy?( na necie pisze ze mozna )
Na forum w różnych tematach były kilka razy polecane testy...Poszukaj trochę na forum,rusz głową,a się dowiesz jakie testy są najlepsze...Test wykonywać najlepiej z porannego moczu...
Test najlepiej robić po 14 dniach od stosunku (a u was chyba już nawet więcej minęło), wówczas wynik jest wiarygodny. Jaki test? Np. Qiuck Vue - prosty, szybki i przyjemny Po paru minutach wszystko będzie jasne
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum