Witam!sorry ze zakladam nowy post ale nie moglam znalezc nic na ten temat!wiem ze powinnam isc do lekarza i pojde.Ale najpierw Wy mi pomozcie, moze ktoras z Was miala podobny problem.Otoz, kochalam sie z mezem uzywalismy prezerwatyw bo nie stosuje zednej innej metody antykonc.miesiaczke ost mialam 12 grudnia wiec do okresu nastepnego jeszcze kawalek.wracajac do tematu..po stosunku na prezerwatywie zauwazylam krew(prezerwatywa nie pekla).poszlam do lazienki ,tej krwi nie wiele bylo ale byla takie plamienie.nigdy wczesniej nie zdarzylo mi sie to.dzis caly dzien boli mnie podbrzusze.boje sie dziewczyny,co to moze byc
musisz pójśc do lekarza, nikt na forum Cię nie zdiagnozuje.
krwawienie może byc od intensywnego stosunku - mogło Ci peknąć jakieś drobne naczynko wewnątrz, albo masz nadżerkę - też zdarza się plamienie.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
foxy [Usunięty]
Wysłany: Sro 26 Gru, 2007 17:40
ja mialam taka sytuacje kilka razy. bedac u lekarza , okazalo sie to, ze to od zbyt intensywnego stosunku...
udaj sie do lekarza i wszystko okaze sie jasne
Oj powodów może być wiele... Tak jak pisały dziewczyny może to być objaw nadżerki, może być jakaś ranka po stosunku (pęknięte naczynko), może też być objaw owulacji (od 12.12 minęło 14 dni, więc akurat możesz teraz mieć owulację...), którą w tym cyklu boleśniej niż zwykle odczuwasz. Może to też mieć związek z jakimś zapaleniem...
Tak więc możliwości na prawdę wiele, ale jak jest na prawdę to tylko lekarz po zbadaniu ci powie.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Niekoniecznie musiał to być jakiś ekstra intensywny stosunek. Czasem wystarczy jeden mocniejszy czy nieostrożny ruch. Musisz pójść do lekarza, tym bardziej, ze masz takie bóle.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum