z wizaża: "Ja tez biore hydroxizinum i wypisal mi to moj lekarz rodzinny, za kazdym razem czy wplywaja one na anty-lekarka powiedziala mi,ze nie takze powinnysmy byc spokojne choc sie przestraszylam to czytajac. Wiem,ze inne tak np deprim chyba. ale hydroxizinum nie powinien...skoro mi tak powiedziala miala jakies wiadomosci na ten temat"
przykładowo, jeszcze gdzieś czytalam
moja dawka była pojedyncza
to była 9 tabletka ...
Ja sama nie wiem dokładnie jak to jest z nią, tu na forum i w necie widzę, ze lekarze też do końca nie.
Ale to była pojedyncza dawka, a drugi tydzień jest najbardziej bezpieczny i nic nie powinno się wydarzyć.
Więc czekaj spokojnie na krwawienie, te dni się czasem przesuwają, nie ma reguły (sama tak miałam).
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum