oo a co to Paulina za tabletki albo herbatka ? bo widze ze ma kozłka ktory :ma hamujące nadmierne pobudzenie, zmniejszające uczucie napięcia i lęku, rozkurczowe w przewodzie pokarmowym.... super jak dla mnie polaczenie plus melisa .. musze spróbowac... (sory za male wtracenie w temacie )
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Mam pytanie: planuję zacząć brać Labofarm, ale zastanawiam się, czy nie za bardzo usypia? Potrzebuję czegoś uspokajającego, choć senność mi nie na rękę :/ Sesja się zbliża... Jakieś komentarze na temat tych tabletek?
Odświeżam. Piszecie, że nie wpływa, a w ulotce jak byk napisane, że może wywoływać interakcje z antykoncepcją hormonalną. Wzięłam 2 we wtorek, jutro zamierzam znowu wziąć z 2-3. Ile się zabezpieczać? Tak jak w przypadku antybiotyku?
Stosowanie innych leków:
Preparat może nasilać działanie leków o działaniu depresyjnym na OUN oraz wykazywać interakcje z doustnymi lekami antykoncepcyjnymi i stosowanymi w hormonalnej terapii zastępczej oraz lekami hamującymi krzepnięcie. Należy poinformować lekarza o wszystkich przyjmowanych ostatnio lekach, nawet tych, które wydawane są bez recepty.
no to ladnie. U mnie na ulotce tez nic nie bylo napisane na ten temat! Zreszta bralam duze ilosci i nigdy nic sie nie dzialo, wiec nie kumam o co chodzi. Dziwne w sumie. Nie bardzo wiem, co tam moze wplywac na tabletki..
[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 21:33 ]
teraz sprawdzilam i rzeczywiscie w ulotce jest to napisane, ale opakowanie kupowalam niedawno. Na pewno jak zaczynalam uzywac wszystko przeczytalam, inaczej bym sie nie pytala...
Tak sie jeszcze zastanawiam, ze moze nie oslabiaja skutecznosci tylko jakos nie wiem.. nasilaja skutki uboczne albo cos, bo naprawde wydaje mi sie dziwne zeby ten skład mogl cos namieszac
_________________ What would you do if you were not afraid?
No właśnie. Nie pisze, że osłabia, tylko, że może wchodzić w interakcje. Pewnie na nowych opakowaniach to jest dopiero.
Skład: korzeń kozłka, szyszka chmielu, liść melisy, ziele serdecznika. Może któraś z farmaceutek ma świeższe info...
Dziewczyny, ile tabletek wziąć przed egzaminem, żeby się nie zamulić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum