Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Lacibios femina

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: szmaja
Sob 31 Sty, 2009 19:16
Lacibios femina
Autor Wiadomość
beatrice_bb
[Usunięty]

Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 19:12 Lacibios femina

Hej, nie wiem czy w dobrym miejscu piszę, ale nie umiałam znaleźć nic o probiotykach. Mam pytanie - będę zażywała flumycon, w związku z grzybica pochwy i przeczytałam w necie, że warto zainwestować, jeśli ktoś ma do tego skłonności, w lacibios Femina. Tylko że farmaceuta poradził mi,bum stsowała go po kuracji flumyconem, a na ulotce pisze, żeby w trakcie i potem 7 dni po zakończeniu kuracji, czy ktoś z Was juz miał coś takiego?

Zielona 

Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 20:32 

http://www.antyforum.pl/v...ghlight=#156688
tu masz temat

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
tabletka śniadanie  sylvie20  ciaza koniec cyklu  w łodzi  bactrim  gynazol dopochwowy  16lat  bromelina  kalms  artizia  czosnek  sex bez gumki  środki przeczyszczające  poltram  skąd się biorą dzieci?  mercilon plamienia  antykoncepcja rozpoczęcie  weneryczne  wiara  wydalanie  Cerazette dla palaczek  skrzypowita  tabletki poznań  objawy po odstawieniu leków  wewnątrzmaciczna  sukienka na wesele  SLUZ  dulcolax  najtańsze  stosunek do końca  kod mkch  asiek  pominięta tabletka w drugim tygodniu  test ciazowy tabletki  działanie wstecz  rozpoczęcie stosowania tabletek w połowie cyklu  kalendarzyk  gorączka  komplety  zatrucie  kalisz  antykoncepcj tabletki  pokemon  Coaxil  astmie  espumisan  czy mozna zajsc w ciaze  ketokonazol  tabletki hormonalne a ciąża  śluz*  zapomiałam tabletki  Tabletki wczesnoporonne  tabletki antykoncepcyjne skuteczność  okres za wczesnie  ibum  karoten  rodzaje tabletek  przerwa 9 dn  quick view  gynefix  odstawić bezpiecznie  latek  monural  założyć  spóźniłam sie z tabletką  cera  quick vue  novaring  osłabi  ślub film  pod prysznicem  biegunka, wymioty a tabletki  antybiotyk 3 tydzień  zinnat  sojowa  cilest owulacja  skyn  pigulki  zagnieżdżenie  yuzpe a anty  milvane skuteczność  orchid  coldrex a tabletki anty  zabezpieczenie w przerwie  hcg we krwi  stosunek okres  jaśmin  biochemia  kiedy zaufałaś tabletkom?  etyka  siemie lniane  leki antykoncepcyjne  inulina  durex play o  czarnula  metoda angielska  mercilon ciśnienie  ciąża po yasmin  interpretacja wyników  8 tabletka 
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13