Linka - bardzo fajny. Osobiście nic do Lenovo nie mam, a stosunek jakość/cena jest bardzo ok.
Sama mam bardzo podobne parametry, tylko matowa matryce i o wiele silniejszy procesor (ale to ze względu na prace). Niech sie dobrze uzywa.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
ja lenovo mam od lat i bardzo sobie chwalę
i bardzo mi się podoba ich wygląd
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Mam problem.
Swojego Msi U135DX kupiłam w UK i miał zainstalowanego xp, przeinstalowałam na 7 oraz spolszczenie i ustawiłam na PL, ale co jakiś czas przeskakuje mi na ENG i np. z zamienia mi się z y. Oczywiście przełączam to shift + alt, ale po jakimś czasie znowu przeskakuje. [jest to po prostu uciążliwe]
Jakieś propozycje?
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
W piątek wieczorem przewoziłam laptopa Lenovo 550 w torbie i po dotarciu do domu włączam go i pionowy pasek szerokości 6 cm na ekranie.. Podpinajac monitor zewnetrzny wszystko ok. dodam ze na dworzu był mroz 23 stopnie.. Uszkodzona matryca prawdopodobnie. Jest szansa na naprawe w ramach gwarancji??
daria88, Moim zdaniem to poszla tasma, nie matryca. Jesli krysztalki sie zmrozily, nie byloby takiego rownego paska, tylko raczej plamy. Moim zdaniem usterka jak najbardziej kwalifikuje sie na gwarancje, ale imho dla pewnosci nie wspominaj o tym mrozie,
Masz jeszcze tego laptopa na gwarancji? One byly wypuszczone na poczatku 2009 roku (wiem, bo sama mialam taki)...
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum