Ja Antidral kupiłam jakieś dwa miesiące temu i stosowałam go co dwa - trzy dni (teraz stosuję rzadziej ze względu na pogodę, mniej więcej raz na tydzień) i powiem że od pierwszego czy drugiego użycia poczułam różnicę oczywiście na '+'. Co do dodatkowego 'zabezpieczenia' to nie stosuje żadnego antyperspirantu bo jak już moje pachy zrobią się mokre to wtedy czuć zapach potu wymieszanego z antyperspirantem a to już nie przyjemny zapach, ewentualnie jak balsamuję ciało to czasem przejadę też pod pachami i tyle.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
Ja też nie używam nic dodatkowo - bo tak jak piszesz Belissima, zapach potu zmieszany z antyperspirantem jest gorszy niż bez...a poza tym jakoś nie widzę w ogóle różnicy czy użyję zwykłego antyperspirantu czy nie...
Ja w pierwszy dzień smaruję maścią z mocznikiem żeby skórę nawilżyć, aby nie swędziała. W kolejnych dniach zdarza się stosować antyperspirant, ale właśnie tylko po to aby zniwelować zapach który wydziela się spod pach
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Mnie na szczęście poswędzi skóra przez chwilę po nałożeniu, aczkolwiek ostatnio zaraz po nałożeniu położyłam się spać i nie mogłam zasnąć bo tak mnie pachy swędziały...
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
Ja za pierwszym razem, no moze za drugim też tak miałam, że swędziało...ale poza tym nic.
Mam patent dziewczyny:
myję paszki - osuszam SUSZARKĄ, nakładam Antidral i ponownie osuszam SUSZARĄ i nawet tak bardzo nie swędzi.
No i jak położę antidral na noc, to jak wstaję golę pachy, i nakładam go dopiero na drugi dzień na noc....ale moja skóra jest generalnie niewrażliwa.
Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 14:02
U mnie suszarka w nie wchodzi w grę, bym się zapociła... Aczkolwiek, pachy mnie swędzą, gdy nałożę go po prostu za dużo (etiaxilu)
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 14:07
Dobra, to dziś nałożę więcej i spróbuję tą suszarką. Jakby co, będzie na Was
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum