_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Paula3412 [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009 21:20
Z soboty na niedziele użyłam go pierwsze raz i wszystko bylo ok, nic nie pieklo ani nic, a z niedzieli na poniedzialek jak wstalam rano to mialam tak jaby "poparzoną" skóre. i nie wiem czy mam go odstwic na jeden dzien czy wystarczy jak czyms posmaruje?
moze nie powinnas byla smarowac go z taka czestotliwoscia tzn dzien po dniu, podraznilas za bardzo skore
odczekalabym az skora wroci do normalnego stanu i wtedy ewentualnie zaaplikowala ponownie na jedna noc.
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
najlepiej co 3 dni.
ja tez za 1 razem (czyli dwie noce pod rzad) przeholowałam. teraz juz pilnuje tego odstepu czasowego, staram sie nie po depilacji i jest w miare ok.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
A ja stosowałam co 1-2 dni i jakoś podrażnień nie miałam. Ale po depilacji robiłam właśnie 2 dni, bo mogłoby trochę piec. Choć na mnie raczej słabo działał Antidral.
Na opakowaniu na pewno była informacja, żeby stosować co drugi lub trzeci dzień.
_________________ Kobieta nikczemna, wiarołomna, podła, by zwodzić zrodzona tworem jest szatana...
yeti139 [Usunięty]
Wysłany: Czw 18 Cze, 2009 09:25
Witajcie
Problem z nadmiernym poceniem pojawił się u mnie wraz z wejściem w okres dojrzewania. Czy zimno czy ciepło, czy leżałam, siedziałam, stałam, czy się poruszałam miałam wiecznie mokre pachy. Strasznie z tego powodu cierpiałam Jakieś dwa lata temu poz sięgnięciu chyba po wszystkie możliwe antyperspiranty trafiłam na pozytywne opinie o Antidralu. Ten okazał się dla mnie zbawieniem. Wreszcie mogłam się normalnie ubierać, wreszcie uznałam że o jeden problem mniej. Spokój miałam przez jakieś dwa lata, z czasem przestało mnie piec i swędzieć, znów zaczęłam się pocić. Po prostu lek przestał na mnie działać. Próbowałam różnych podejść, ale nic juz nie pomagało. Ogromne plamy pod pachami wróciły. Znów jestem ciągle mokra. Kupiłam więc parę dni temu Etiaxil. Ten niebieski bo straszny ze mnie alergik i mam ciągłe problemy z podrażnieniem skóry. Użyłam dwa razy zgodnie z zaleceniem z odstępem jedno dniowym pewna, że będzie bolało, bo podobno silniejszy jak Antidral. Nie czułam nic absolutnie nic. Żadnego swędzenia, pieczenia, żadnych podrażnień ... i żadnego działania. Dziś po drugiej dawce pewna, że będzie działało założyłam na spacer z psem normalną bluzkę i ... wróciłam do domu znów z ogromnymi plamami. Dobrze że miałam kurtkę. Jestem teraz chora więc mam pretekst do tego by ukrywać się przed ludźmi. W domu chodzę w ciuchach w których tego nie widać ... Jeśli idzie o aplikowanie to na pewno nie popełniam błędu. Wiem bo używałam Antidral, tak jak zalecano dla Etiaxilu a przy okazji wytłumaczyłam jeszcze wielu innym jak go stosować. U tych którym pomogłam Antidral wciąż działa, u mnie nie. Na domiar złego Etiaxil jako ten lepszy też jak na razie nie pomógł. Czy może powinnam jeszcze poczekać z tydzień i dopiero wtedy się załamać? Będę wdzięczna za każdą odp / wskazówkę. Cokolwiek!!
Myślę że powinnaś jeszcze chwilę poczekać ale nie żeby się załamać jak to piszesz tylko jak już choroba Ci przejdzie bo ja przy chorobie zawsze mam wahania, raz jest mi zimno a za chwilę znowu jestem cała spocona. Ja używam Antidral i tez nie zawsze jestem 'sucha', gdy jest bardzo gorąco albo gdy jestem w nagrzanym samochodzie moje pachy robią się mokre ale ogółem jestem zadowolona bo przed zastosowaniem Antidralu non stop się pociłam, wystarczy że po kąpieli ubrałam koszulkę i siedziałam przed komputerem i moja koszulka pod pachami była mokra.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
Belissima, w sumie mogłabym zacytowac twoją wypowiedź bo mam dokładnie tak samo....zobaczymy jak się Antidral sprawdzi w zimę - bo wcale mniej się wtedy nie pociłam....
linka656, no właśnie w zimie ja np. jechałam do szkoły w autobusie to tu miałam ręce zimne a tu pachy miałam całe mokre. Jeszcze co zauważyłam to to że choć się spoce mimo zastosowania Antidralu to już nie czuje tak zapachu potu jak wcześniej zanim zaczęłam stosować Antidral.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
O tak zdecydowanie racja....a w zimę jak piszesz...ubieram się ciepło bo idę kawałek do szkoły - tam gorąco...i tak eeeee...zaraz piękne wielkie plamy pod pachami....
linka656, Belissima, ja mam podobnie jak wy. Obecnie używam regularnie co drugi dzień Antidralu (który na początku mnie nie zachwycił, bo efektu nie było wcale), ale teraz mogę powiedzieć, że pocę się mniej. W ciągu dnia i tak antyperspirant.
Ciekawe jak się zmią sprawdzi, bo bywa nawet gorzej niż latem.
_________________ Kobieta nikczemna, wiarołomna, podła, by zwodzić zrodzona tworem jest szatana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum