A ten persen jak działa?
Ja bym potrzebowała czegoś, co by mnie z dołka takiego wyciągnęło i dało kopa troszkę. Na razie biorę witaminki, żeby się podbudować...
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
moze troche nie w temacie, tzn. nie jest to lek, ale polecam pomocniczo czekolade
z persenem mialam stycznosc, lecz sprawa byla ciezsza i nie mial szans podzialac.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 09:10
Rosemary, PERSEN jak najbardziej polecam. Sama zawsze jak mam jakieś dołki, płaczki czy wkurwy to biorę i bardzo mi pomaga. Z tabletkami się nie gryzie, a działa tak fajnie,że po nim zawsze mi humor wraca. Zawsze po Persenie się zaczynam cieszyć. W zeszle wakacje dosyć często musiałam brać i naprawdę działało.
A czy po persenie będę spać i spać i spać....???? Od prawie dwóch tygodni śpię po 3-4 godziny na dobę, jestem strzępkiem nerwów....POMOCY!!!! Ja chcę się wyspać!!!!
migotka08, tu jest napisane ze Persen wspomaga zasypianie i pomaga w zaburzeniach snu http://www.persen.pl/
Tylko ze każdy każdy może inaczej zareagować na dany lek
_________________ "Kobieta łatwa do zdobycia może być trudna do zniesienia..."
eliza [Usunięty]
Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 21:05
poza Persenem zasypianie może ułatwić np Nervomix (kapsułki ziołowe) czy Nervosol (krople). zazwyczaj bywam podkurwiona wieczorami i Nervomix zawsze mi pomaga. polecam.
narep [Usunięty]
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010 23:01
Wampirek napisał/a:
Mała Mi, to co mam zrobić? nie mam nikogo kto by mi pomógł.. mojemu nie chce mówic.. wiec co mam zrobić?
PISZESZ ZE NIE MASZ NIKOGO BY CI POMOGŁ, JESLI CHCESZ TO MOZESZ DO MNIE NAPISAC NA GG I SIE WYGADAC JAK MASSZ JAKIS PROBLEM TO MOJ NR GG 15647639
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum