Nie ma czegoś takiego, jak leki antydepresyjne bez recepty.
Proponuję nie mylić depresji ze złym humorem, zmęczeniem czy zdenerwowaniem. Depresja jest chorobą i to chorobą dosyć poważną, której leczeniem powinni się zajmować specjaliści. "Domowymi sposobami" się nie da i można sobie przy okazji zrobić krzywdę.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Na depresje pomoga tylko leki na recepte. wiem bo sama próbowałam Deprimu, Persenu, i innych ziołowych tabletek.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
chce wybrać sie do specjalisty ale sie boję w sumie wstydze.. i chce sama najpierw sobie pomóc
No to sobie łykaj te "leki" bez recepty. A jeżeli Ci cokolwiek pomogą, to będzie znaczyło, że o depresję to się nawet nie otarłaś. Czego zresztą serdecznie życzę.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Do lekarza, jesli to depresja to nie ma zartow, moja mama miala, dlugo potrwalo zanim to dostrzeglismy i bylo baardzo powaznie, uwazaj z tabletkami i z tym jakie przepisza Ci lekarze, bo ja sie na nich zawiodlam, dlugo trwalo dobranie dla niej dobrych.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Przestać mylić problem z depresją. Bo przecież to, o czym nie chcesz mówić, to jakiś problem, a nie domniemana depresja. A co z problemem ? Nie wiem. Bo nie wiem, w czym rzecz. Ale o co by to nie było, to leki - bez lub na receptę - sprawy nie załatwią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum