truskawa
Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 21:48
Lesine-nowe tabletki anty
Dziewczyny ja biorę Lesine i czuję się naprawdę świetnie. Napiszcie jak wy tolerujecie te tableteczki, moja przyjaciółka chce je zacząć brać, ale najpierw musi się przekonać, że dziewczyny, które je biorą są zadowolone.
Czekam na wasze opinie i zaraz je przekażę mojej przyjaciółce:-)
Dzięki i pozdrawiam
truskawa, dokładnie- ile osób, tyle opinii. Tabletki trzeba wypróbować na własnej skórze. Poczytaj temat o Yasmin; to to samo. IV-ta generacja ma nie powodować tycia, działać antyandrogennie itp. Ale może np. powodować zaburzenia elektrolitowe. To są cechy charakterystyczne tych tabletek, co do tolerancji- sprawa stricte indywidualna.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum