o ile takie zarty na doroslych po mnie raczej splywaja, o tyle tego typu zart na dziecku mocno mnie wk****, jak mozna byc takim glupkiem, nie mam innego slowa :] zeby swiadomie narazic dziecko na takie watpliwie ekscytujace doswiadczenie :/
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
o ile takie zarty na doroslych po mnie raczej splywaja, o tyle tego typu zart na dziecku mocno mnie wk****, jak mozna byc takim glupkiem, nie mam innego slowa :] zeby swiadomie narazic dziecko na takie watpliwie ekscytujace doswiadczenie :/
Otóż to. Widziałam coś podobnego (prezentację o duchach, z różnymi zdjęciami i takimi tam, oglądałam sama w ciemnym pokoju, trzeba było się nachylić i szukać czegoś tam) i pamiętam, że dłuższą chwilę zajęło mi uspokojenie się. Miałam jakieś 13 lat może Chyba nie miałabym sumienia tego komuś pokazać.
[ Dodano: Wto 08 Cze, 2010 20:13 ]
A ten filmik z kiwi...
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 12:26
Wampirek
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum