Miasto: Warszawa
Nazwisko lekarza: Alicja Fleming-Kamińska
Adres: ul. Płocka 49, Warszawa, Całodobowa Przychodnia, Poradnia Ginekologiczno-Położnicza
NFZ/Prywatnie: NFZ
Cena wizyty i ew. usług (wypisanie recepty) lub badań: nie dotyczy
Godziny przyjmowania: różnie, w zależności od ilości pacjentek, zawsze w poniedziałki 11-14 i wtorki 14-18
Nr telefonu: 22 632 38 78, zapisy pon-pt od 8-18
Czas oczekiwania na wizytę: ja czekałam niecały tydzień, na godzinny mocno popołudniowe trzeba czekać trochę dłużej, ok 2 tygodni.
Dostępne bajery (USG, platikowe wzierniki, czy bada piersi): plastikowe wzierniki, badanie piersi, łazienka, gdzie można się przygotować do badania, a tam: jednorazowe kapcie, jednorazowe sukienki (nie wiem jak to nazwać

), bidet, mydło, płyn do higieny intymnej, wc, ręczniczki. Dodatkowo w przychodni wykonują na NFZ USG piersi, pochwy i "ciążowe"
Inne: Pani doktor bardzo sympatyczna, pozytywnie nastawiona, potrafi rozluźnić rozmowę, gdy widzi, że się denerwujemy, przyjmuje również z partnerem, tłumaczy działanie tabletek, pomaga dobrać odpowiednią metodą antykoncepcji, przy pierwszej wizycie zrobiła ze mną dokładny wywiad, zleciła badania krwi, próby wątrobowe, zrobiła cytologię, przebadała ginekologicznie i zbadała piersi. Po przepisaniu leków dokładnie omówiła jak je stosować, zapytała czy nie mam żadnych pytań. Serdecznie polecam. Do tego w poradni są przesympatyczne położne (poza jedną), które również służą pomocą i radą.