ja chodzę do pani dr Jędrzejczyk, niestety ona przyjmuje albo na ruczaju (Sofimed) albo na Madalińskiego.. bardzo ją lubię, jest miła, cierpliwa, odpowiada na wszystkie moje pytania, a takiego kogoś właśnie szukałam... i jest taka sama na NFZ (choć aktualnie nie ma możliwości), jak prywatnie
_________________ "Wiem, że nic nie wiem, a jak nie wiem to nie mówię, że wiem"
Wysłany: Wto 04 Paź, 2011 19:23
Miasto: Warszawa
Nazwisko lekarza: Matysiak-Lubasińska
Adres: Poliklinika przy ul. Sandomierskiej 5/7
NFZ Godziny przyjmowania: poniedziałki 8-12, wtorki 13-18, czwartki 8-12
Nr telefonu: (22) 601 19 40; (22) 601 25 25
Czas oczekiwania na wizytę: Różnie, zwykle dwa tygodnie, z doświadczeń własnych, maksimum miesiąc, ale (i tu przechodzimy do "innych")
Inne: W razie nagłego przypadku można przyjść i zostanie się przyjętym ("dopisanym") tego samego dnia. Pani doktor towarzyszy przesympatyczna pani pielęgniarka Lepiej zjawić się osobiście w poliklinice by założyć kartę i zapisać się na wizytę, gdyż niestety, bardzo trudno się dodzwonić.
Dziewczyny wiem ze paru ginekologow w Warszawie zostalo poleconych ale chodzi mi o ginekologa-seksuologa. Czy ginekologa z ktorym mozna porozmawiac o seksie, dyspareunii a nie tylko o hormonach i jajeczkowaniu.
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 21:56
marcepan, raczej nie znajdziesz, seksuologia to specjalizacja psychiatrii. dziwne połączenie, z problemami fizyczno-zdrowotnymi idziesz do ginekologa, jak coś siedzi na psychice, to do seksuologa...
to jest wlasnie dobre polaczenie. czasem jedno z drugiego wynika. no i ginekolog tez musi wiedziec kiedy odeslac do innego specjalisty. kazdy lekarz z reszta musi wiedziec kiedy odeslac do kolegi po fachu.
Miasto: Opole/Gogolin/Krapkowice
Nazwisko lekarza: Seweryn-Serkis
Adres: Medicus Opole, GOZ Gogolin, ZOZ Krapkowice
Tylko NFZ Godziny przyjmowania: różne, w zależności od przychodni
Nr telefonu: różne, numery są podane na stronach przychodni, łatwo znaleźć
Czas oczekiwania na wizytę: Od miesiąca wzwyż niestety.
Inne: Pani doktor jest fajna, wyluzowana, profesjonalna, zawsze odpowie na każde nurtujące pytanie, idzie na rękę pacjentowi jeśli trzeba.
emileczka, a okolice mogą być?
Moja przyjaciółka jednego bardzo polecała.
Tylko, cholera, nie wiem, czy teraz w Siemianowicach nie siedzi, kiedyś był w Będzinie.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Wiek: 24 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 287 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 23 Lis, 2011 23:40
oj,tego nie wiem,to dla przyjaciółki-dopiero co osiadła w Katowicach i samego miasta jeszcze dobrze nie zna.ale jak komunikacja dobra to możesz podesłać,najwyżej nie skorzysta
emileczka, to sie postaram dowiedziec, niestety komunikacji tamtejszej nie znam najlepiej no i on jest i prywatnie i nfz
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum