..i najbardziej podoba mi się adres internetowy wpisany na obrazku, który wkleiła Curly nie ma to jak bolesna rzeczywistość
Tak czy inaczej, lody wyglądają smakowicie, czy to jest taka czekoladowa (w sensie jakby gorzkawa) czekolada?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Prawdziwe włoskie lody do tego wszystko z naturalnych składników. Może kwadratowe porcje mniej włoskie ale i tak warto. Pycha, żadne inne lody dostępne w PL się nie równają.
marchewka , jabłko jagoda goi oraz gula java. W Kwadracie jest 11 smaków, więc nie maiłam okazji posmakować np pomidorowych Marchewka była, jak dla mnie, trochę za słodka ale i tak pyszna.
Marchewka była, jak dla mnie, trochę za słodka ale i tak pyszna.
To mi się kojarzy ze sweet potatoes, które zakupiłam kiedyś w UK bo pomyliłam z czerwonymi, a w środku były pomarańczowe (i smakowały jak hard wersja gotowanej marchewki) i były tak słodkie, że nie dało się ich zjeść
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum