Czasem też mnie nachodzi taka refleksja... Ale wierzę, że metodą prób i błędów znajdę coś, na czym będę chodziła non stop z lolem i ochotą na seks . Trochę to mało prawdopodobne, ale trza szukać .
Nie no, ale fakt, że naprawdę, zanim się znajdzie to, co idealnie spasuje trzeba się namęczyć. Pytanie tylko, czy warto.... Ja w tym momencie moje tabletki również tylko pod względem antykoncepcyjnym oceniam pozytywnie.
Dobra, ale nie offtopiczymy już, bo nas okrzyczą
[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 00:55 ]
destiny napisał/a:
nadzieja dobra rzecz
I matka głupich, ale przecież każdą matkę należy kochać
I matka głupich, ale przecież każdą matkę należy kochać
i kazda matka kocha swoje dzieci
mysle, ze poszukiwania droga prob i bledow moga byc owocne, ale nie ma mozliwosci, zeby wyeliminowac wszystkie skutki uboczne i negatywne reakcje organizmu..
Ale bez tabletek nie ma aż tak ekstremalnie płaczliwego nastroju na dzień przed okresem
A to jest ekstremalnie nieprzyjemny skutek uboczny. I ja już nie wiem, bo przy Harmonecie miałam podobnie, teraz Regulon mi tak robi.... Szukać dalej?
No to Laski dzis biore ostatnia tabletke i odstawiam. Jestem przerazona. Juz nawet nie pamietam jak to bylo bez tabletek No i zaloze sie, ze okres wypadnie mi w Sylwestra albo w Swieta
_________________ What would you do if you were not afraid?
Mi się właśnie PMS pogorszył po tabletkach i boli bardziej.
to ja mam tak samo. z tym że zamiast bólu towarzyszą mi mdłości i zawroty głowy. przed tabletami tez tak miałam, z tym że teraz jest to wydanie ekstremalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum