Sukienka jest mojej koleżanki, odkąd ją zobaczyłam wiedziałam, że to ta. Nie chce kupować sukienki, żeby potem wisiała w szafie, więc ją pożyczę i jakoś ładnie się odwdzięczę. Ponadto okazało się, że buty kumpeli też pasują idealnie, więc też je pewnie zwinę.
Zorganizowane mam salę, fotografa, zespół, kościół. Muszę jeszcze pogadać z wujkiem księdzem i załatwić hotel dla gości. Auto już mam na oku
Upatrzyliśmy sobie takie zaproszenia:
http://allegro.pl/item849...alny_retro.html
Za jakiś czas zajmę się nimi poważniej.
[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 20:53 ]
Zapomniałam napisać, że sukienka ma jeszcze trochę ogonu, tylko był podpięty na tych zdjęciach.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Ostatnio zmieniony przez Zielona Sro 16 Gru, 2009 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 16 Gru, 2009 20:54
Zielona, sukienka nie jest za bardzo widoczna, ale zaproszenia są genialne! Bardzo, bardzo mi się podobają
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
szczegółów kiecki nie widać, ale lezy super
a zaproszenia fajne, nie widzialam jeszcze takich.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Sukienka nie ma zbyt dużo szczegółów, tyle tylko, że góra jest marszczona, reszta prosta, no i ogon, ale zdjęcie z ogonem wyszło fatalnie więc go tu nie ma.
[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 21:01 ]
Gorgusia napisałam tam u góry, że mam sale, zespół, fotografa, kościół.
_________________ "Kobieta musi mówić żeby wiedziała co myśli."
Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2005 Posty: 246 Skąd: warszawa
Wysłany: Sro 16 Gru, 2009 21:04
Re: Ślub na zielono ;)
Zielona napisał/a:
Z kwestii do załatwienia mam salę, fotografa, zespół, kościół. Muszę jeszcze pogadać z wujkiem księdzem i załatwić hotel dla gości. Auto już mam na oku
[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 20:53 ]
Zapomniałam napisać, że sukienka ma jeszcze trochę ogonu, tylko był podpięty na tych zdjęciach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum