Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Rejestracja 14:06, jeden post z reklamą. -> Regulamin, pkt. 3
Ostatnio zmieniony przez m-s Nie 22 Maj, 2011 14:19, w całości zmieniany 2 razy
No owszem, są takie wycenione, ale widziałam sporo na wagę. Nie miałam czasu za dużo łazić, odwiedziłam 3, kupiłam fajną bluzkę i skórzany pas w sumie za 25zł
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
mieszkać na Pradze i po lumpach nie chodzić. Raz byłam z moim chłopem- wyprawa pół dniowa To było dawno, ale zrobiliśmy jakieś zakupy. Lumpy na Pradze cieszą się wielką renomą i każdy je poleca Te w samym centrum są strasznie drogie i tak jakdina delusi pisze, lepiej iść na przeceny
Byłam dzisiaj w lumpeksie Kupiłam na wagę spodnie (1 parę, kg 15 zł wyszło nieco ponad 8 zł)
pasek do spodni 2 zł
2 bluzki, jedna po 9 druga po 8 zł, tshirt Pawłowi za 9 zł, i zapłaciłam 38 zł
Bluzka żółta i czarna, spodnie czarne jestem zadowolona! Ha!
Kurcze, to ja tyle czasu mieszkam w Warszawie i jakoś nigdy nie zauważam lumpeksów, a szkoda, bo widzę, że naprawdę można znaleźć dla siebie coś fajnego:) SUPER! Jak tylko skończę któregoś dnia wcześniej pracę, to muszę się wybrać na Pragę albo na JP II.
A co!
Kocham lumpy!
jak będę miała czas to wstawię fotki tego co ostatnio zanabyłam:)
teraz zdam tylko relacje: jedna para spodni,dwie koszulki na ramiączka (atmosphere),koszulki polo dwie (esprite),bluzka z atmosphere ,cienki sweterek a hm i koszula vila.
Ciekawe kiedy moja szafa tego nie wytrzyma....
jak kupię baterie do aparatu to cyknę foty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum