biore tabsy dopiero 7-8 miesiecy i zawsze na sluz patrzylam...
Trzeba było popatrzeć na ulotkę a nie na śłuz i dać sobie spokój, chyba, że tak bardzo inetersuje się wygląd śluzu ze względów....estetycznych, bo przy tabletkach śluz żadnych innych nie posiada.
a powiedz mi czy moze byc wlasnie tak, ze przez 8 dni masz kilka razy w ciagu dnia ciagliwy sluz momentami nawet przezroczysty? Czytalam ulotke i wiem ze na sluz NIE PATRZY sie przy tabsach, ale che zapytac was..jak to jest u was...
Bo ja tak mialam wlasnie 8 dni jakos a dzisiaj juz jest bialy gesty i lepki, czyli taki ulotkowy, ale wczesniej byl inny...
Nie wiem bo nie zwracam na takie pierdoły uwagi, wolę popatrzeć na swoje piersi - one są przynajmniej w miarę ładne
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 10:10
czesc dziewczyny! ;D
od 2 tyg biore pigulki anty Naraya i odkad skonczyl mi sie okres pojawia sie jasnorozowy sluz nie jest tego duzo ale nie wiem czy to normalne na poczatku. dodam ze na ulotce nie ma o tym zadnej wzmianki.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
groszq [Usunięty]
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 10:20
no wlasnie jest tylko o typowym krwawieniu a to co mi "leci" krwia nie jest..
apsiaczek [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010 14:51
Zabarwienie może być różowe, ponieważ jest to niewielkie normalne plamienie, czyli jest tam mało krwi, a wymieszana ze śluzem powoduje, że jest zabarwiona na różowo. Tak jak dziewczyny piszą jest to całkiem normalne szczególnie przy pierwszych 1-3 opakowań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum